banner249

Denizlispor’da büyük sevinç

Denizlispor, Göztepe galibiyeti sonrası büyük sevinç yaşıyor.

Denizlispor’da büyük sevinç
banner240

Denizlispor, 4-2’lik Göztepe galibiyeti sonrası büyük sevinç yaşıyor. Yeşil siyahlıların asbaşkanı Necip İrdem, takımın transfer yapmamasına karşın üzerine koyarak gittiğini açıkladı. Göztepe galibiyetiyle birlikte çok şey kazandıklarını ifade eden asbaşkan Necip İrdem, “Göztepe sadece 3 puan değil play-off’un da inşallah kapısını açacak. En iyi deplasman takımı ünvanımızı elimizde bulundururken, diğer taraftan Moritz’i de kazanmış olduk. Gol yollarında da artık çok etkiliyiz. Başta bizi İzmir’de destekleyen taraftarlarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

“ŞIMARMAYACAĞIZ”
Göztepe galibiyetiyle şımarmayacaklarını ve haftaya Bandırmaspor deplasmanında oynayacaklarını kaydeden asbaşkan İrdem, “Erken havaya girmenin anlamı yok. Aynı disiplinle yolumuza devam edeceğiz. Haftaya Bandırma’yı da yenmek istiyoruz” dedi. Takımın Salı günü Pazar günü saat 13.00’de deplasmanda oynayacağı Bandırmaspor maçının hazırlıklarına başlayacağını belirten İrdem, seri galibiyetleri devam ettirmek istediklerini söyledi. İrdem ayrıca, galibiyet priminin ise yönetim tarafından arttırılacağını açıkladı. Burak kart cezalısı olduğu için Bandırma forma giyemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ahmet albaş
ahmet albaş - 7 yıl Önce

sevgili yöneticiler fazla transfer yapılmasına gerek yok ama kaleciler ? yetersiz bu ligi kaldırabilecek kapasiteleri yok bu takıma ADAM gibi tecrübeli bir kaleci alınmasını sizlerden rica ediyoruz denizli spor sevdalıları

SIRADAKİ HABER