banner249

Büyük acı içerisindeyiz

DİMDER Başkanı İsmail Çegeli, geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci meslektaşları İlyas Haytan ve Alperen Ersoy’un ardından yayınladığı mesajında büyük acı içerisindeyiz derken, Haytan ve Ersoy'un aileleriyle Denizli basın camiasına başsağlığı diledi.

Büyük acı içerisindeyiz
banner240

Denizli İnternet Medyası Derneği (DİMDER) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çegeli, Sarayköy ilçesinde yaşanan trafik kazasında hayatlarını kaybeden İlyas Haytan ve Alperen Ersoy için baş sağlığı mesajı yayınladı.

Çegeli mesajında şu sözlere yer verdi; “AK Parti Denizli 2. Sıra Milletvekili Adayı Sema Ramazanoğlu'nun seçim çalışmalarını takip eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görevli İlyas Haytan ve Alperen Ersoy, geçirdikleri elim bir trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir. Birbirinden değerli bu iki kardeşimizin aramızdan ani ayrılışları bizleri derinden sarsmıştır. 

Kimsenin kalbini kırmayan bu iki güzel insanın yaşamını yitirmesi Denizli basın camiası için kara gün olarak kalacak. Özellikle, gazetecilik mesleğine başlamama vesile olan ve benim ardımdan kendisi de basın camiasına katılan çok kıymetli kardeşim, arkadaşım İlyas Haytan, akıllarda hep güler yüzü ve sempatik tarzıyla kalacak. Ne söylesek boş. Onlar herkesin hayatında güzel yerler edindi. Bu iki meslektaşıma Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Denizli basın camiasına baş sağlığı dilerim.”

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER