banner249

Bir hiç yüzünden cinayet!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, bir hiç yüzünden tartıştığı kişiyi bıçakla ağır yaralayan şahsın katil olmamak için gösterdiği çabalar yetersiz kaldı. Bıçakladığı şahsı ölümden kurtarmak için kendi aracı ile 112 acil sağlık ekibine yetiştiren Özcan E.'nin çabaları kalbinden bıçakladığı Deniz Çepel'i yaşatamadı.

Bir hiç yüzünden cinayet!
banner240

Deniz Çepel, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre; olay, Seydikemer ilçesi Çayan mahallesinde meydana geldi. Özcan E., ektiği barbunya fasulyesi tarlasında geçen Deniz Çepel (32) ile tartışınca öfke kontrolünü kaybetti. İddialara göre evli ve iki çocuk babası Özcan E. (37), fasulye tarlasından geçen Deniz Çepel'e "Tarlanın yanından geçe geçe burayı yol ettin. Buradan artık geçme" deyince ikili arasında tartışma çıktı. 


Tartışmanın ardından Özcan E. ile Deniz Çepel bu kez Çayan mahallesi merkezinde bir kez daha karşılaşıp tartışmaya başladı. Deniz Çepel, Özcan E'ye yumruk atarak suratını kanlar içinde bıraktı. Çevreden yetişen mahalle sakinleri iki şahsı güçlükle ayırdı. Deniz Çepel mahalle merkezinde kalırken, Özcan E. eve gidip ekmek bıçağını alarak geri döndü. 

İki mahalleli bir kez daha karşılaşınca tartışma yeniden alevlendi. Özcan E. yanında getirdiği ekmek bıçağı ile Deniz Çepel'i önce kulağından yaraladı ardından bıçağı kalbine sapladı. Özcan E., Deniz Çepel'in göğsünden kan geldiğini görünce 112 acil sağlık ekibini arayıp yardım istedi. 

KENDİ OTOMOBİLİYLE AMBULANSA YETİŞTİRDİ 
Yaptığından pişman olan Özcan E., otomobiline kavgada yaraladığı Deniz Çepel'i alıp ambulansın geldiği yöne doğru hareket etti. Seydikemer yakınlarında 112 acil sağlık ekibi ile karşılaşınca ağır yaralı Çepel'i ambulansa teslim etti. İlk müdahalesi yapılan Deniz Çepel, ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine götürülürken yolda öldü. 

Deniz Çepel'in cenazesi, hastane morgunda yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Özcan E., bıçakla ağır yaraladığı Deniz Çepel'i ambulansa teslim ettikten sonra Seydikemer İlçe Jandarma Karakol Komutanlığına giderek teslim oldu. Olay üzerine Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ile jandarma soruşturma başlattı. 

Çayan Mahallesi Muhtarı Mustafa Akbalı, gazetecilere yaptığı açıklamada bir hiç yüzünden mahallede cinayet olduğunu belirterek "Barbunya fasulyesi tarlasının yanından geçen Deniz Çepel ile fasulye tarlası sahibi tartışıp küfürleşiyor. Özcan E. bıçaklıyor. Önceden aralarında bir husumet olup olmadığını bilmiyorum" dedi. 

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ 
Katil zanlısı Özcan E.'nin jandarmada verdiği ifadesinde çok pişman olduğunu kendisine küfredilince öfke kontrolünü kaybettiğini söylediği öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Özcan E, çıkarıldığı Fethiye adliyesinde tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER