banner249

Başkan Subaşıoğlu, Denizli'nin en başarılısı seçildi

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ORC (Objective Research Center) araştırma şirketi’nin yaptığı araştırmanın sonucunda Denizli’de en başarılı belediye başkanı seçildi.

Başkan Subaşıoğlu, Denizli'nin en başarılısı seçildi
banner240



ORC araştırma şirketinin 8 bin 250 kişi üzerinde yaptığı araştırmanın araştırma sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı. Denizli’de yapılan araştırmada yüzde 54, 5’lik oranla Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli’nin en başarılı belediye başkanı seçildi.


19-25 Haziran 2016 tarihleri arasında Ege Bölgesi’nin 5 ilinde yapılan anketler, yaş, cinsiyet ve eğitim kotalarına göre tesadüfen seçilerek bilgisayar destekli telefon görüşmesi yöntemiyle yapıldı. Araştırmada bakanlar ve büyükşehir belediye başkanları değerlendirmeye alınmadı.


Ege Bölgesi’nde geniş kapsamlı yapılan araştırmada Denizli ili de yer aldı. Vatandaşlara, bu ilde de “Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusu üzerine katılımcıların yüzde 47.1 ile AK Parti yanıtını verirken, ankette en başarılı belediye başkanı seçiminde ise yüzde 54.5 oyla Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu oldu. Başkan Subaşıoğlu’nu yüzde 51’lik oranla Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin takip etti.


Anket sonucunda açıklamalarda bulunan ve çalışmak için azminin daha da arttığını söyleyen Başkan Subaşıoğlu, “2023 Türkiye’si hedefi doğrultusunda durmadan yorulmadan halkımızdan aldığımız güçle çalışıyoruz. Gecemizi gündüzümüze katarak hizmet destanları yazıyoruz. Sosyal projelere verdiğimiz önem kadar yapısal projelerimize de ağırlık veriyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Çıkan bu sonuç bizi daha da şevklendirecek. Aşkla işimize devam edeceğiz. Hizmet kalitesi arttıkça halkımız bize desteğini gösterecektir. Bu sonuç bunu göstermektedir. Durmadan çalışarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER