banner249

 “Size yardım edecek makam yok”

Denizli Valiliği'nde düzenlenen 'Halk buluşmaları' adı verilen toplantıya katılan elektrik öğretmeni  Ali Yıldız, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 672 Sayılı KHK ile ihraç edildiğini, iş bulamadığını belirterek yardım istedi. Vali Yardımcısı Kemal İnan, bunun üzerine yardım isteyen Yıldız'a, "Şu anda size yardım edecek makam yok. Notu aldık, toplantıdan sonra tekrar görüşelim" dedi.

 “Size yardım edecek makam yok”
banner240

Denizli'de vatandaşların sorun ve isteklerini doğrudan dile getirebilmelerini sağlamak ve çözüm üretmek amacıyla düzenlenen Halk Toplantıları'nın üçüncüsü Vali Yardımcısı Kemal İnan başkanlığında gerçekleştirildi. Etkinliğinde söz alan, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 672 Sayılı KHK ile meslekten ihraç edilen elektrik öğretmeni  Ali Yıldız, iş bulamamaktan yakındı. Yıldız, resmi olarak 80'in üzerinde işyerine başvuru yaptığını ancak, kendisine iş vermekten korktukları için iş bulamadığını belirterek, "İşsizim bana yardım edin" dedi.

Vali Yardımcısı Kemal İnan ise iş isteyen Yıldız'a, "Şu anda size yardım edecek makam yok. Notu aldık, toplantıdan sonra tekrar görüşelim" dedi. Vali Yardımcısı İnan, daha sonra diğer vatandaşların sorunlarını dinledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2017, 15:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER