banner249

Açığa alınan genç öğretmen intihar etti

Muğla’da açığa alındığı belirlenen 37 yaşındaki genç öğretmen limon bahçesinde av tüfeği ile intihar ederek hayatına son verdi.

Açığa alınan genç öğretmen intihar etti
banner240

Muğla’nın Ortaca İlçesi Eskiköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, açığa alındığı belirtilen genç öğretmen Limon bahçesinde av tüfeğiyle intihar etti. İddiaya göre önceki ay açığa alınan ve bunu gururuna yediremeyen Mehmet Karadoğan (37) isimli genç öğretmen Limon Bahçesindeki bir limon ağacının altına doğru yürüdü. Limon Bahçesinde bir ağacın altına oturan Karadoğan çenesine dayadığı av tüfeği ile intihar ederek yaşamına son verdi.

Genç öğretmenden haber alamayan yakınları, bahçe girişine park edilen aracı görerek, limon bahçesine girdi. Limon bahçesinde ağacın altında Mehmet Karadoğan’ın cansız bedeni ile karşılaşan yakınları 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç öğretmenin olay yerinde öldüğünü belirledi. Jandarma ekipleri bahçe etrafında güvenlik önemli alırken, olay yerine gelen Karadoğan’ın anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken Karadoğan’ın Kavaklıdere ilçesinde öğretmen olarak görev yaptığı sırada kısa süre önce açığa alındığı ifade edildi.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 11:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER