banner249

9 yaşındaki çocuğu taciz eden sapık tutuklandı

İzmir’de, 9 yaşındaki Suriyeli erkek çocuğa cinsel tacizde bulunan sapık tutuklandı. Çocuğun ve adamın camiye girişi kameralara saniye saniye yansıdı.

9 yaşındaki çocuğu taciz eden sapık tutuklandı
banner240

Alınan bilgilere göre Konak ilçesi Gümtepe semtinde bulunan Yeşil Çamlık Camiinde meydana geldi. Enes A. (29) isimli bir şahıs, iddiaya göre camiye gelen bir çocuğu takip etti. Çocuğun camiye girmesini fırsat bilen şahıs, hemen arkasından tuvalete girdi. 9 yaşındaki A.M.’yi yanına çağıran ve sıkıştıran Enes A., çocuğun pantolonunu indirmeye çalıştı. Daha sonra zanlı, küçük çocuğa cinsel tacizde bulundu. Çocuk daha sonra ise camiden kaçarak uzaklaştı.

GERÇEK AİLESİNE ANLATINCA ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan küçük çocuk, bir müddet sonra durumu ağlayarak ailesine anlattı. Olay sonrası hemen soluğu emniyette alan çocuğun ailesi, şahıstan şikayetçi oldu. Olay sonrasında hemen harekete geçen Konak İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, zanlıyı kısa sürede güvenlik kameralarından tespit ederek gözaltına aldı.

ZANLININ VE ÇOCUĞUN GİRİŞ ANI KAMERADA
Olaya ilişkin güvenlik kameraları da ortaya çıktı. Caminin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, önce elinde bir poşetle camiye gelen çocuk görülüyor. Bir müddet sonra ise Enes A.’nın çocuğun peşinde geldiği anbean kameralara yansıyor. Zanlının çocuğu şadırvandan yanına çağırdığı anlar da kameralar tarafından yine saniye saniye kaydediliyor. Bu arada olayın ardından çocuğun ses kayıtları da ortaya çıktı. Yine kayıtlarda, "Benim pantolonumu indirdi. Pantolunumu çektim ben, beni öptü" dediği duyuluyor. 
Olaylardan ardından gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Enes A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ömer coşkun
Ömer coşkun - 7 yıl Önce

Allah böyle insanlardan çocuklarımızı korusun

Ömer coşkun
Ömer coşkun - 7 yıl Önce

Böyle insanları Allah ıslah eylesin

SIRADAKİ HABER