banner249

Annem rahat öldü dedi

Denizli'de göğüs kanseri ve kemik erimesi rahatsızlığının ardından 63 yaşında hayatını kaybeden Zeynep Genç’in oğlu Mustafa Genç, annesine Devlet Hastanesi’ndeki Palyatif Bakım Merkezi’nde gösterilen ilgi nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. Genç, “Acılar çeken annem, bakım merkezinde rahat öldü” dedi.

Annem rahat öldü dedi
banner240

Kanser hastalığından hayatını kaybeden Zeynep Genç, hayata gözlerini kapamadan önce son günlerini Denizli Devlet Hastanesi’ndeki Palyatif Bakım Merkezi’nde geçirdi. Göğüs kanseri ve kemik erimesi rahatsızlığı olan Zeynep Genç, öldükten sonra oğlu Mustafa Genç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Mustafa Genç, “Annem çok acı çekiyordu ve evde bakımı mümkün değildi. Ağrıları çok fazlaydı. Sürekli ateşi ve tansiyonu artıyordu. Annem 3.5 ay Palyatif Bakım Merkezi’nde kaldı. Ve burada acıları azaltılarak rahat öldü. Merkezin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Genel Sekreter Berna Öztürk ise, “Palyatif Bakım Merkezleri, sağlıkta dönüşümün belki en önemli projelerinden bir tanesi. Felçli hastalar gibi evde bakılmayan ağrısı, sızısı olan hastalarımızı Palyatif Bakım Merkezi’ne kabul ediyoruz. Evde sağlık hizmeti veriyoruz. Evde bakılamayacak hale gelen hastalarımızı da bu merkezimizde bakıyoruz. Mustafa Bey, sağolsun bizi ziyarete gelmiş. Merkezimizden çok memnun kaldığını ifade etmesi beni mutlu etti. Ben kendisi kadar güzel anlatamazdım merkezimizi. O yüzden kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizleri, sağlık çalışanlarını mutlu eden, mesleki tatmin sağlayan kısmı işte bu memnuniyetler. İnşallah kimsenin ihtiyacı olmasın ama bir ihtiyaç olduğunda da vatandaşlarımız bilsin ki böyle bir merkezimiz var.” diye konuştu

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER