banner249

Yüz Haber artık radyoda

Denizli’nin en çok takip edilen haber portalı Yüz Haber.Com, Denizli’nin ilk internet televizyonu Yüz Haber TV’yi kurduktan sonra bu kez Yüz Haber Radyo’yu yayın hayatına başlattı.

Yüz Haber artık radyoda
banner240

Yüz Haber, dijital yayıncılıkta yeni bir yatırıma daha gitti. 4 yıl önce Erol Uçkan ve Bilal Kırboğa ortaklığıyla kurulan Denizli’nin ilk bölgesel haber sitesi Yüz Haber.Com, internet yayıncılığında yaptığı yatırımlara yenisini ekledi. 3 ay önce Denizli’nin ilk internet haber kanalı Yüz Haber TV’yi kuran Uçkan ve Kırboğa, bu kez Yüz Haber Radyo’yu kurarak internet üzerindeki yayıncılığını geniş bir yelpazeye sundu. 


Yüz Haber.Com imtiyaz sahibi Bilal Kırboğa, internet yayıncılığında atmış oldukları yatırımların artarak devam edeceğini belirterek şu ifadelere yer verdi, “Yüz Haber internet alanında Denizli’de devrim niteliğinde adımlar attı. 4 yıl önce temelini attığımız yatırımlara yenilerini ekledik. 3 ay önce Denizli’nin ilk internet haber kanalını kurduktan sonra bu kez Yüz Haber’in internet radyosunu kurduk. İnşallah başta Denizli olmak üzere tüm Ege Bölgesi’ne hayırlı olur.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER