banner249

Ünlü işadamından Büyükşehir’e çok büyük tepki!

Denizli’nin ünlü işadamı Suat Küçüker, Denizli Kayak Merkezi’nde mahsur kalan vatandaşların alt katta hıncahınç doldurup üst kattaki VİP salonuna almayan Büyükşehir’i yerden yere vurdu.

Ünlü işadamından Büyükşehir’e çok büyük tepki!
banner240

Denizli Kayak Merkezi’nde mahsur kalan vatandaşlar Büyükşehir’in tesislerinde alt katta toplandı. Alt katın hıncahınç dolu olmasına rağmen VİP salonuna alınmaması büyük tepki toplamıştı. Bu tepkilerden birini de işadamı Suat Küçüker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla gösterdi.

BABANIZIN MALI MI?

Ünlü işadamı Küçüker açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle bağıra bağıra geliyorum diyen kart tipisine rağmen Nikfer’e çıkan tüm kayakçıların ve kardeşlerimin adına özür dilerim. Sonra da onları oradan kurtarmak için seferber olan tüm yetkililere ve devlet büyüklerimize teşekkürlerimi sunarım. Fakat bu insanlar yapmış bir saçmalık kalmış orda Belediyemizin tesisinde alt kat hıncahınç dolu yukarı kata çıkmak istiyorlar, Yasak kardeşim! orası VİP.

Ey o kararı veren zatlar siz kimin malını kime ViP’liyorsunuz terbiyesizler. Babanızın malımı, havaalanımı nedir? Bakın getirtmeyin oraya da bir Devlet tiyatrosundan sanatçı rezil olursunuz. İnsan böyle bir günde bari ViP MİP demez azıcık edepli ve akıllı olun. Sayın Vekillerim lütfen bu yanlışlığa göz atın.”

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER