banner249

Turistlerden Türk Usulü düğün

3 yıl önce İngiltere’de tanışan ve özel şirketlerde satış temsilciliği yapan Emma Ives ile Chris Lomas, Muğla’nın Fethiye ilçesinde Türk usulü düğünle davul zurna eşliğinde evlendi.

Turistlerden Türk Usulü düğün
banner240

 İngiliz çift bu yıl Fethiye ve Ölüdeniz ile Antalya’ya tatile gelmeyen İngilizlere, "Türkiye oldukça güvenli. Düğünümüzü bile çok rahat şekilde yaptık. Balayımızı da Fethiye’de yapıyoruz. Tüm İngilizlerin tatillerini Türkiye’de geçirmelerini bekliyoruz" dedi. 


Yaklaşık 3 yıl önce İngiltere’de bir tatilde tanışan satış sorumlularından Emma Ives (27) ile Chris Lomas (26), ailelerinin de isteği ile düğünü Türkiye’nin en güzel tatil merkezlerinden Ölüdeniz’de yapmayı kararlaştırdılar. Emma Ives annesi Andy, babası Marion ile birlikte tam 17 yıldan bu yana yaz tatillerini geçirdikleri Fethiye’de düğün yapmayı önerince Damat Chris Lomas ve ailesi kabul etti. 

Yaklaşık 50 kişilik yakınlarıyla birlikte Ölüdeniz’e gelen çift, nikah için Fethiye Belediyesi'ne başvurdu. Fethiye Belediyesi Nikah Memuru Fatma Durgut, nikahı Ölüdeniz’de bir beach kampta kıydı. Nikahın ardından Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü Barlar Sokağı'na gelen İngiliz gelin ve damat, burada davul zurna eşliğinde yaklaşık 500 metre yürüyerek çevreye el salladılar. 

Damat Chris Lomas elinde Türk bayrağını devamlı çevreye sallarken, yürüyüş esnasında zaman zaman duran çift davul zurnanın çaldığı hareketli türküler eşliğinde bol bol oynadılar. Çift çoğunluğu İngiliz çok sayıda turist tarafından sık sık alkışlanırken çok sayıda turistte bu anı ellerinde cep telefonlarıyla görüntülediler. Barlar sokağında teraslarda yemek yiyen turistlerde çifte alkış tutarken barlar sokağındaki davullu zurnalı eğlencenin ardından çift oteldeki düğün törenlerine geçtiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER