banner249

Sanatla dolu 3 gün

​Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Gençlik Merkezi Günleri' programı, 18 Kasım Salı günü Ankara'da başlayacak.

Sanatla dolu 3 gün
banner240

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilk kez düzenlenen “Gençlik Merkezi Günleri” 18 - 20 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara’da başlıyor. Çeşitli illerdeki gençlik merkezlerinden gelen gençlerin buluşacağı organizasyonda gençler eserlerini sergileyecek.


 SANATLA DOLU ÜÇ GÜN GEÇECEK
Congresium Kongre ve Gösteri Merkezinde gerçekleştirilecek olan “Gençlik Merkezi Günleri” organizasyonu için açılacak olan toplam 82 stantta gençler, gençlik merkezlerinde hazırladıkları ebru, bakır işlemeciliği, hat, tezhip, ahşap oymacılığı gibi çeşitli atölye faaliyetlerini sergileyecek. Üç gün sürecek olan organizasyonda, gençlik merkezi üyelerinin konserleri, sergiler, halk oyunları ve tiyatro gösterileriyle eğlenceli bir program gerçekleşecek.

DENİZLİ GENÇLİK MERKEZİ HAZIR
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın daveti üzerine organizasyona katılacak Denizli Gençlik Merkezi ekibi hazırlıklarını tamamladı. Organizasyonda Buldan bezi dokuma tezgahı, atölye çalışmaları, kültürel ve hediyelik ürünlerden Serinhisar leblebisi, Buldan bezi, horoz ve Pamukkale bibloları, havlu, Yatağan bıçağı gibi ürünler ile gençler stantta ki yerini alarak Denizli’yi tanıtacak.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER