banner249

Ölüm sebebi alkol değilmiş!

Denizli’de sahte alkol nedeni ile öldüğü iddia edilen Talip Kızakoğlu’nun kesin ölüm nedeni belli oldu. Kızakoğlu yediği yemeğin soluk borusunda takılması nedeni ile hayatını kaybettiği belirtildi.

Ölüm sebebi alkol değilmiş!
banner240

Olay; Denizli’nin Pamukkale İlçesi Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Sahte alkol nedeni ile hayatını kaybettiği iddia edilen 62 yaşındaki tekstilci Talip Kızakoğlu’nun oğlu Emre Kızakoğlu, babasının sahte alkolden değil, soluk borusuna takılan yemek nedeni ile öldüğünü açıkladı.

Emre Kızakoğlu, “Babamın yanında arkadaşı vardı. Babam yemek yemeye başlamış. Sonra yutamamış, boğazında kalmış. Dolaba geçmiş, su içmiş. Yine gitmemiş boğazındaki. Arkadaşı hemen sağlık müdahalesinde bulunmuş. Babam kusmuş ama yine boğazında kalan yemeği çıkartamamış. Ben babamın üst katında oturuyorum. Arkadaşı haber verdi hemen aşağıya indim. Ambulansı aradık, geldiler. Ambulans gelene kadar babamı kaybettik. Otopsi sonucunda da iddia edildiği gibi sahte alkolden değil, yemek borunda kalan yemek neden ile hayatını kaybettiği belirtildi” ifadelerine yer verdi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER