banner249

ODTÜ’lü öğrenciler, geleceğe bir adım önde başlıyor

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Müdürü Kenan Ömeroğlu, ODTÜ’lü öğrencileri geleceğe hazırladıklarına dikkat çekerek, çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

ODTÜ’lü öğrenciler, geleceğe bir adım önde başlıyor
banner240
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları 2014 Eğitim Öğretim dönemindeki çalışmalarını anlattığı basın toplantısında, yürütülen projeler hakkında bilgiler aktarıldı. 

Projeler ve çalışmalardan sorumlu öğretmenlerin de katıldığı basın toplantısında spordan, sanata, teknolojiden, seminerlere kadar birçok alanda yapılan başarılı çalışmalar basına tanıtıldı. 

MİNİKLERE UZAY GEZİSİ 
14 Aralık 2014 Pazar günü anasınıfı öğrencilerine yönelik Denizli geneli yapılacak olan “ODTÜ ile Uzay Yolculuğu” hakkında bilgi veren ODTÜ Sınıf öğretmeni Esma Gül Işık ve okulöncesi Öğretmeni Begüm Diriker, bu etkinlik ile anasınıfı öğrencilerinin uzay bilimine yönelik ilgilerini arttırmayı hedeflediklerini söyledi. 

BÜYÜK ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ 
11 Nisan 2015 Cumartesi günü Türkiye çapında yapılacak “ELT Semineri”ne ev sahipliği yapacak olan ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları’nda, bu etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini belirten İngilizce Öğretmeni Zeynep Akkaş, yeni dönemde gerçekleştirecekleri bu etkinlikle de gözlerin yine ODTÜ’de olacağının altını çizdi. 

NÜKLEER GEZİLER YAPILACAK 
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları öğrencilerinin, nükleer alanda daha geniş bilgiye sahip olabilmeleri adına yurt dışı gezilerine katılacaklarını belirten Fen Bilimleri Öğretmeni Esra Uysal Bilgin, uluslararası bir organizasyon olan “Destination İmagination” yarışması için okul öğrencilerinden oluşan 5 takımın çalışmalarını sürdüğünü belirtti. 

ŞAMPİYON ODTÜ 
Sanat ve spor faaliyetlerindeki etkinlikler ve başarılı çalışmaları hakkında konuşan ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni İsmail Sezen, bu yıl ilk kez katıldıkları liseler arası bayan voleybol turnuvasında namağlup olarak şampiyon olduklarını söyledi. Denizli İl Şampiyonu olan ve Aydın grup maçlarında Denizli’yi temsil edecek olan ODTÜ Bayan Voleybol takım Kaptanı Sevinç Sena Çolak da, takım ruhu ile Aydın’dan da galibiyetle döneceklerini söyledi . Ortaokul Müdür Yardımcısı Sosyal Bilgiler öğretmeni Nevzat Gökcen TEOG sonuçları ve bu süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gökçen, “ODTÜ GV Özel Denizli Anadolu Lisesi eğitim süreci, öğrencilerin uyumu ve Şubat’ta yapılacak öğretmen semineri ile eğitimlere hızla devam ediliyor” dedi. 

BAKAN İLE GÖRÜŞTÜ 
Toplantıya katılan ODTÜ GV Özel Denizli Anadolu Lisesi öğrencisi Zeynep Sude Neriman, Antalya’da düzenlenen “19. Eğitim Şurası Toplantısı’nda Denizli’yi temsil eden isim oldu. Velisi Esin Neriman ve Rehberlik öğretmeni Emine Baydar ile şuraya katılan Zeynep Sude Neriman Milli Eğitim Bakanı Nebi Avcı ile yaptıkları görüşmede nitelikli öğretmen hakkında isteklerini belirttiğine dikkat çekerek, başarılı bir şura izlenimi edindiğini söyledi.


ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ 
ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Denizli Okulları Müdürü Kenan Ömeroğlu, ODTÜ’de her alanda yeni projeler, çalışmalar ve etkinlikler olduğuna dikkat çekerek öğrencilerin her konuda geleceğe hazırlandığını belirtti. Ömeroğlu, “ODTÜ öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle büyük bir aile. Ve bu ailede herkes sorumluluğunu biliyor. 

Öğrencilerimiz getirdikleri projeler ile yönetici oluyor ve projesi ile sorumluluk elde ediyor. Öğretmenlerimizin ışığında bu projeleri hayata geçirirken başarılı adımlar atıyoruz. Proje sonunda alınan başarı ve öğrencilerimizin mutluluğu ise bizim gururumuz oluyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER