banner249

O sağır ve dilsiz!

İzmir'in Kiraz ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesi'nde yaşayan sağır ve dilsiz şahıstan bir haftadır haber alınamıyor.

O sağır ve dilsiz!
banner240

Edinilen bilgiye göre, Kiraz ilçesine bağlı Pınarbaşı Mahallesinde ikamet eden Özcan Avcı (37), sıklıkla Ödemiş'teki yengesi Nuriye Avcı'nın yanına ziyarete gidiyordu. Sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen Avcı, yine aynı şekilde bir hafta önce yengesinin yanına gitti. 37 yaşındaki Özcan Avcı'dan bir daha haber alınamazken, bir haftadır kardeşini arayan ağabey Ercan Avcı, hemen polise başvurdu. Polis ekipleri ise, yapılan başvuru üzerine geniş çaplı bir araştırma başlattı. 


"BİR HAFTADIR KORKU İÇERİSİNDEYİZ"
Ağabey Erkan Avcı, endişelendiklerini ve başına bir şey gelmesinden dolayı korktuklarını ifade ederek, "Kardeşim Özcan Avcı ile Kiraz’ın Pınarbaşı Mahallesinde ikamet ediyoruz. Kendisinin kulakları işitmiyor ve konuşamıyor. Başka herhangi bir engeli de yok. Her zaman Kiraz’dan Ödemiş’e gelir, Ödemiş’te gezer tozar yengemiz Nuriye Avcı’ya uğrar sonrada eve Kiraz’a geri dönerdi. 

Geçen hafta aynı şekilde evden çıktı Ödemiş’e geldi. Yengemizin evine de uğramış hatta yengemin evine sarmaşık otu bırakmış gitmiş. Sonra kendisinden haber alamıyoruz. Kendisinin cep telefonu var; ama cep telefonunu da ulaşamıyoruz. Bir haftadır korku içerisindeyiz. Endişeleniyoruz başına bir iş gelmeden onu bulmak istiyoruz. Kardeşimi görenler olursa benim telefon numaram 0534 374 80 45 ararlarsa sevinirim" dedi. 

Özcan Avcı'nın yengesi Nuriye Avcı ise, görenlerin mutlaka haber vermesini rica ederek şunları kaydetti: "Ben Ödemiş’te ikamet ediyorum. Yeğenim Özcan Avcı zihinsel bir engeli yok. Sadece kulağı ağır duyuyor ve konuşamıyor. Her zaman Kiraz’dan Ödemiş’e gelir gezer tozar bizim eve uğrar daha sonra da evine geri dönerdi. 

Bu sefer ben yokken bizim eve gelmiş sarmaşık otu bırakmış ve gitmiş. O günden bu yana bize de gelmedi evine de gitmemiş. Şuan kayıp Kiraz Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünü de başvuru yaptık. En kısa zamanda bulunmasını istiyoruz. Korkuyoruz endişeleniyoruz hiç böyle bir şey yapmamıştı. Benimde numaram 0545 784 68 85’dir. Görenlerin aramasını rica ediyorum."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER