banner249

O belediye pazaryeri kapattı !

Merkezefendi ilçesi içinde yer alan Yeşilyurt Pazarı, mevcut durumu itibariyle yeniden düzenlenerek üstü kapalı pazar yerine dönüştürülüyor. Çalışmalarda son aşamaya gelindi.

O belediye pazaryeri kapattı !
banner240

Merkezefendi’de pazar yerlerine yönelik özel bir çalışma yapan Merkezefendi Belediyesi, Yeşilyurt pazarında gerçekleştirdiği çalışma ile tüketici ve satıcıların yaz-kış mevsim koşullarından etkilenmemesi için pazar yerinin üzerini şık ve estetik bir sistemle kapatıyor. 

Pazar alışverişini, Merkezefendililerin daha konforlu bir şekilde geçirmeleri için çaba gösterdiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu “Birlikteliğin ve paylaşmanın yaşandığı bu mekanların sürekli hale gelmesi, tüketici ve satıcı arasında geçen sıcak diyalogların unutulmaması için pazar yerlerinin varlığının korunması ve çoğaltılması düşüncesindeyim. 

Pazar yerleri, özellikle günümüz yaşam koşullarında birbirini görme, sohbet etme zamanı bulamayan mahallelilerin karşılaşmalarını sağlayan iki laf edebilecekleri mekan niteliği taşıyan yerler haline geldi. Bu bir anlamda sosyal mekan özelliği de yüklüyor. O nedenle biz pazar yerlerimize özellik katan çalışmalar yaparak vatandaşların bir arada olabilecekleri ortamlar oluşturmaya önem veriyoruz. İlçe sınırlarımız içindeki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor”dedi.

Bu arada, çalışmaları son aşamaya gelen Yeşilyurt pazarı 1750 m2 kapalı alana sahip, içinde 8 işyeri bulunuyor. 65 tezgahın açılabildiği pazarda 14 müstahsil satış yapabilecek.  

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER