banner249

Larina’da mezuniyet bir başka güzel olur!

Larina Termal Oteli, mezuniyet töreni yapmak isteyen okullar için müthiş olanak sağlıyor. Okullar, talebe göre Havuz başı, Kır bahçesi veya kapalı alan olmak üzere 3 farklı konsepte mezuniyet töreni düzenleyebilecek.

Larina’da mezuniyet bir başka güzel olur!
banner240

Türkiye’de okullar 16 Haziran’da tatile giriyor. Okulların tatil olmasıyla mezun olacak binlerce öğrenci ve çok sayıda okul yönetimi, bu anı ölümsüzleştirmek için mezuniyet töreninin yapılacağı mekanı belirlemek için şimdiden kolları sıvadı.

Yaz turizmi için hazırlıklarını tamamlayan Larina Termal Otel, aynı zamanda yerelde düzenlenecek düğün, nişan veya mezuniyet törenleri gibi etkinlikler için de tüm organizasyon ekibini hazır hale getirdi.

Larina Termal Oteli Genel Müdürü Hakan Taneli, bu yıl mezun olacak tüm öğrencilere başarılar dileyerek, onlara otel yönetimi olarak mezuniyet törenlerinde çok güzel organizasyonlar hazırladıklarını açıkladı.

HAVUZ BAŞI, KIR BAHÇESİ VE KAPALI ALAN HİZMETİ

3 farklı konsepte mezuniyet töreni düzenleyebileceklerini hatırlatan Genel Müdür İzzet Özdemir, şöyle konuştu, “Denizli’mizin ve Karahayıt’ımızın en büyük otelleri arasında yer alan Hierapolis Larina Termal Oteli mezuniyet töreni, düğün ve nişan töreni yapmak isteyen ailelerimize farklı seçenekler sunuyor. İsteyen kurum yada kuruluşlar veya ailelerimiz, Havuz başı, Kır bahçesi veya kapalı alan tercihi yapabilecek. Profesyonel ve güler yüzlü ekibimiz tüm hazırlıklarını tamlayarak sezona muhteşem bir giriş yapmıştır.”

Özellikle pandemi sonrası tatilden beklentinin değişmeye başladığına dikkat çeken Özdemir, “Özellikle genç Y ve Z kuşağı mensupları için tatil, kesinlikle yalnızca tatil demek değil. Pek çoklarının tatilden beklentisi olan dinlenmenin, biraz uzaklaşmanın, kendiyle uzlaşmanın yanında yeni deneyimlerle buluşmak, başka ihtimaller kucaklamak kuşkusuz bu nesile iyi geliyor. Özellikle yerele ve doğaya dönük tatil talepleri çığ gibi büyüyor” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER