banner249

Kaymakam Gürel’e plaket

tavas kaymakamı muhittin gürel'e ve ilçe milli eğitim müdürü mehmet Çimen'e, felsefe olimpiyatına desteklerinden dolayı plaket verildi.

Kaymakam Gürel’e plaket
banner240
Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdulkadir Uslu ve Felsefe Olimpiyatı Bölge Komisyon Başkanı Dr. Yüksel Marım, 4 Mart Pazar günü Kızılcabölük;te düzenlenen 16. Türkiye Felsefe Olimpiyatı;na katkılarından dolayı Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen;i makamlarında ziyaret etti.

Uslu, 16. Felsefe Olimpiyatı anısına hazırlanan ;;Özay Gönlüm Heykelciğini;; Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel;e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen;e takdim etti. Tavas Kaymakamı Muhittin Gürel, imkanlar ölçüsünde eğitim alanında yapılan çalışmalara destek olduklarını belirterek, ;;Kaymakamlığımız, belediyelerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte el birliği, gönül birliği, iş birliği içerisinde Tavas;ın eğitim ve öğretim kalitesinin yükseltilmesi için çalışıyoruz;; dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen, öğrencinin ve öğretmenin içinde olmadığı hiçbir organizasyonun başarılı olamayacağını ifade ederek, ;;Felsefe olimpiyatları da böyle bir organizasyon. Hiçbir çıkar olmadan gönül işi olarak yapılıyor. Bölgedeki eğitim ve sanat faaliyetlerine yaptığı katkıları takdirle izlediğimiz Belediye Başkanı Uslu;ya teşekkür ediyoruz;; diye konuştu.

Tavas;tan öğrencilerin felsefe olimpiyatlarında başarıya ulaşmalarını arzu ettiklerini dile getiren Çimen, ;;Ancak Tavas;ta yeterince felsefe öğretmenimiz yok. Tavas;ta toplam on lise var, şu an itibariyle kadrolu iki felsefe öğretmeni bulunuyor. Bu öğretmenlerden biri de geçici görevle ilde. Böyle bir ortamda başarılı bir çalışma yaptığı için Kızılcabölük Yaşar Öncan Lisesi Müdürü Dr. Yüksel Marım;a teşekkür ediyorum;; dedi.

Uslu, Felsefe Olimpiyatı organizasyonuna dahil olmanın Kızılcabölük için önemli bir prestij kaynağı olduğuna dikkat çekerek, ;;Felsefe olimpiyatı gibi farklı bir etkinliğe ev sahipliği yapmanın ve organizasyon içinde yer alan tek belde olmanın memnuniyetini taşıyoruz. Organizasyon süresince desteklerini esirgemeyen Tavas Kaymakamımız Muhittin Gürel;e, Tavas İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Çimen;e ve Kızılcabölüklü Genç İş Adamları Derneği Başkanı Hamdi Yılmazlı;ya özellikle teşekkür ediyorum;; dedi.

Kızılcabölük Yaşar Öncan Lisesi Müdürü Dr. Yüksel Marım ise, organizasyona Aydın, Afyon, Denizli, İzmir, Kütahya ve Muğla;dan 41 öğrencinin katıldığını ifade ederek, ;;Sarayköy Anadolu Lisesi öğrencisi Simge Şirin Türkiye yedincisi, Denizli Anadolu Lisesi;nden Yekta Yunus Yanar Türkiye on ikincisi, Denizli Nevzat Karalp Anadolu Lisesi;nden Yusuf Akman yirmi birinci, Denizli Erbakır Fen Lisesinden Sezer Güvenç otuz birinci ve yine Denizli Sarayköy Anadolu Lisesi;nden İsmail Kaygısız otuz beşinci oldu. Kızılcabölük bir belde olmasına rağmen diğer on iki bölge içinde katılımcı sayısı itibariyle İstanbul, Ankara ve İzmir;in ardından dördüncü olarak, Samandağ, Bursa, Mersin, Batman, Antalya, Samsun, Gaziantep ve Çanakkale;yi geride bıraktı;; diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER