banner249

Hoş geldin Mehmet bebek!

Ekonomi Bakanı Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde 2015 yılının ilk bebeklerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında iki erkek çocuğu annesi Kader Dağ, Zeybekci ’den kız beklerken erkek olan bebeklerine isim koymasını rica etti.

Hoş geldin Mehmet bebek!
banner240

Yeni Yıla memleketi Denizli’de giren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’ni ziyaret etti.


Yeni yılın ilk üç bebeğine altın taktı. İki erkek çocuğu annesi Kader Dağ ise, dünyaya gelecek bebeklerinin kız olacağını söylediklerini, onun için hastaneye pembeli elbise ile geldiklerini ama erkek olduğunu ve sürpriz yaşadıklarını belirterek,bebeğin ismini Bakan Zeybekci’nin koymasını istedi. Bakan Zeybekci, Kader­Murat Dağ çiftinin yeni dünyaya gelen oğluna ise Mehmet ismini koydu.

Zeybekci, Diğer erkek çocuklara dedelerinin adının konulduğunu öğrenen Zeybekci, kadına kocası Murat’ın dedesinin adını sordu. Mehmet olduğunun söylenmesi üzerine Zeybekci, “Ne güzel isim. Mehmet en güzel isim. Hayırlı Uğurlu olsun, Allah hep güzellikler göstersin” dedi. Zeybekci Tuncay­ Serpil Çalar’ın yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bebekleri Birgül ile Ahmet­Gülem Düney çiftinin bebekleri Ali Naci’ye altın taktı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER