banner249

Gelece umutla bakmamızın sebebi öğretmenlerimizdir

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Gelece umutla bakmamızın sebebi öğretmenlerimizdir
banner240

Subaşıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizlere hepimize; doğruyu, güzeli, her alanda kendimizi yenilemeyi öğreten, bizlere vatan millet sevgisini aşılayıp milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan, yetiştirdiği genç nesiller ile geleceğe ışık tutup karanlığa meydan okuyan değerli öğretmenlerimizin, vazifelerinin büyüklüğüne sonsuz saygı duyuyoruz. 


Geleceğe umutla bakmamızın nedeni öğretmenlerimizdir. Öğretmenlerimiz için ne desek, ne yapsak, ne yazsak azdır. Bizlerde öğretmenlerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Onlar bizlerin baş tacıdır. Gördüğümüz ve yaşadığımız güzellikler öğretmenlerimizin yetiştirdiği nesillerin, toplumumuza armağanıdır. 

Öğretmenlerimiz çocuklarımızı, çocuklarımız da geleceğimize yön verecektir. Mutlu ve güzel bir geleceğin mimarı, eğitim camiamızın değerli mensupları olan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler gününü en kalbi duygularla kutluyor,en derin saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER