banner249

Down Sendromu Derneği Yararına Muhteşem Mehmet Köymen Defilesi

Ünlü Moda tasarımcısı Mehmet Köymen 2016 Winter Haute Couture Koleksiyonu defilesi, geçtiğimiz akşam Raffles Otel’de Down Sendromu Derneği yararına Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı bir davetle sergilendi.

Down Sendromu Derneği Yararına Muhteşem Mehmet Köymen Defilesi
banner240

ALB Foreks Ana Sponsorluğunda gerçekleşen sosyal sorumluluk projesinde derneğe Koç Kürk tarafından bağışlanan kürk,  Tezmaksan A.Ş Tarafından bağışlanan mücevher ve antika ürünler Behzat Uygur tarafından açık arttırma ile satıldı.

Jale İbrahimzade, Fatma Aydoğdu, Gözde Çelikbilek ve Aytül Temiz önderliğinde düzenlenen ve koreografisini ünlü koreograf Asil Çağıl’ın gerçekleştirdiği muhteşem defilede Günay Musayeva, Tuğçe Sarıkaya, Chantal  Bruijn, Sibel Tan Arıkan, Müge Cinman Somer, Gözde Coşkun, Özlem Karaoğlu, Olga Fabi, Gamze Balım ve Sezen Üstek tanınmış  gibi modeller podyuma çıktı.

Down Sendromu Derneği Kurucu Üyesi Sayın Fery Elhadef gecede yaptığı konuşmada, Down Sendrom’lu insanların bağımsız, üretken ve toplumla bütünleşen bir yaşam kurabilmelerini sağlamaya; toplumun engellilik algısını geliştirmeye; uluslararası platform Down Sendrom’u ile ilgili araştırmaları takip ederek Türkiye’de uygulamasını sağlamaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Defilenin finalinde Günay Musayeva 4 yaşındaki oğlu Cihangir Can Karel ile birlikte podyumda yürüdü.

Ünlü şarkıcı Burak Kut geceye şarkılarıyla renk kattı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER