banner249

Denizlili Umreciler Medine’de bir ilki yaşadı

Denizli den altmış beş kişilik kafileyle umreye giden hemşehrilerimiz medinede çok güzel karşılandı.

Denizlili Umreciler Medine’de bir ilki yaşadı
banner240

Denizlimizin manevi kanaat önderlerinden sahabiye camii emekli imamhatibi muhterem ibrahim uslu Hocaefendi riyasetinde kutsal beldelere yolculuk yapıldı .

Medinede Hoca Efendi yi ve kafileyi Riyad belediye başkanı Sahabeden Halid b. Velid r.a.ın torunu  Şeyh Abdulaziz  karşıladı. Hoca efendi Medinede yüzlerce Müslüman kardeşlerimizin sevgi seline uğradı.

 Mescid-i Nebevi de yüzlerce Müslüman Hoca Efendi nin elini öpmek ve Fotoğraf çekilmek için sıraya girdi. Çok feyizli ve bereketli bir yolculuk yaptığını söyleyen umreciler " ibrahim hocamız ve hüseyin hocamız ve yüzlerce ismailağadan gelen hocaefendilerin eşliğinde feyiz dolu muhabbet dolu anlar yaşadık" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler .

 Mekke ve Medinede Ümmet için birlik ve beraberlik için özellikle Türkiye miz için gözyaşları içersinde dualar yapıldı . Ziyaretler esnasında en çok dikkat çeken şey Mekke ve Medine ye gelen Müslümanların Türkiye'den gelen umrecilere " önceden bize önderlik yapan rehberlik yapan Osmanlı vardı.

 Huzur ve sükunet içersindeydik. Şimdi de bize önderlik yapacak Osmanlı nın torunlarını bekliyoruz" diyerek serzeniş te bulundular .

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER