banner249

Çivril’de feci kaza!

Çivril Işıklı karayolunun Koçak kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada Hamid Esenlik yönetimindeki 03 VT 457 plakalı kamyonet ile Işıklı’dan Çivril istikametine giden Halil İbrahim Aydın (67) idaresindeki 20 LK 695 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Çivril’de feci kaza!
banner240

Çarpmanın etkisi ile traktörün arkasında bulunan sepette oturan Ümmühan Aydın (62) ve torunu Mustafa Kurt (22) yola savruldu. Asfalta düşen Ümmühan Aydın, olay yerinde hayatı kaybederken sepette bulunan torunu Mustafa Kurt ağır yaralandı. Çevredeki tarlalarda çalışan vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ambulansı ile Çivril Devlet Hastanesine kaldırılan dede Halil İbrahim Aydın ve torunu Mustafa Kurt yapılan ilk müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine sevk edildiler. 


Kamyonet sürücüsü Hamid Esenlik olay yerine gelen Jandarma tarafından gözaltına alınırken yapılan sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınmak üzere savcılığa sevk edildi. Traktör sürücüsü Halil İbrahim Aydın’ın eşi ile birlikte Belçika’dan gelen torununu yolcu etmek için Çivril Otobüs Terminaline götürdüğü öğrenildi. Jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlatırken kazanın hatalı sollama ve aşırı hız sebebiyle meydana geldiği belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER