banner249

Bu ‘Model’ Denizli’ye çok yakıştı

akademigate etkinlik menajerliği’nin organizasyonu ile türkiye turnesi kapsamında denizli kongre ve kültür merkezi’nde  gerçekleşen konser 7’den 70’e denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı. 200

Bu ‘Model’ Denizli’ye çok yakıştı
banner240
Akademigate Etkinlik Menajerliği’nin organizasyonu ile Türkiye turnesi kapsamında Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde  gerçekleşen konser 7’den 70’e Denizlililere unutulmaz bir gece yaşattı. 2008 yılında Model adı ile sevenlerinin karşısına geçen grup,  albümlerinin en beğenilen şarkılarını Denizlililer için seslendirdi. Grubun solisti Fatma Turgut, konserin başında bütün Denizlilileri ‘Hoş geldiniz’ diyerek selamlarken, Denizlililer de sevgi gösterileri ile yanıt verdi.

Konserin ikinci bölümünde grup solisti Fatma Turgut’un Denizlilileri sahnenin önüne davet etmesi ile coşku doruk noktasına ulaştı. Grup Model; ‘Değmesin Ellerimiz’, ‘Makyaj’, ‘Diğer Masallar’ gibi en beğenilen şarkılarını Denizlililerle birlikte söyledi.  Yüzlerce Denizlilinin hep birlikte söyledikleri şarkılarla eğlenmeleri görülmeye değer bir görsel şölen yaşattı.

Akademigate Etkinlik Menajerliği yetkilisi Ahmet Kazanbal konser sonrası yaptığı açıklamada Denizlililere böylesine eğlenceli bir gece yaşattıkları için mutlu olduklarını ifade ederek; “Denizli son yıllarda büyük bir gelişim içinde. Biz de şehrin bu gelişimine, hayata geçirdiğimiz organizasyonlarla katkıda bulunmak istiyoruz. Kentimizin pek çok büyük şehir gibi sosyal ve kültürel organizasyonlara ev sahipliği yaptığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bundan sonra da İzmir ve İstanbul gibi büyükşehirlerde gerçekleştirdiğimiz organizasyonları Denizli’de de aynı kalite ile hayata geçirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de Denizlililerle bir araya getireceğimiz sürpriz isimlerimiz olacak” diye konuştu.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER