banner249

Başkan şoför , Vali itfaiye eri oldu!

Denizli'de 52 noktada gece gündüz hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesine 20'si arazöz 30 yeni araç katıldı. Her ilçeye yeni bir arazöz gönderileceğini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bugün itfaiyemiz daha güçlü, geleceğe daha güvenle bakıyoruz" dedi.

Başkan şoför , Vali itfaiye eri oldu!
banner240

Denizli'de 52 noktada 568 personel ile gece gündüz hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesine katılan 20'si arazöz 10'u pikap olmak üzere toplam 30 yeni aracın tanıtımı ve hizmete girmesi dolayısıyla tören düzenlendi.


Törene, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada, güzel bir günde güzel bir işe imza atmak için bir araya geldiklerini belirterek, "İnsanlarımızın sıkıntılı anlarında, 'imdat' dendiğinde o çaresiz anlarında yanında olabilme anlamında, itfaiyemizin gücüne güç katıyoruz" dedi.


İtfaiye teşkilatının uzun yıllar önce var olduğunu ifade eden Başkanı Zolan, itfaiyenin her geçen gün kendini yenileyerek teknolojiye ayak uydurmak zorunda olduğunu belirtti. İtfaiyenin bir zamanlar lastik çizmeler ve muşamba yeleklerle yangına doğru koştuğunu anlatan Başkan Zolan, "İmkansızlıklar vardı, araçlar yetersizdi. Şükürler olsun bugün artık hem şehrin merkezinde, hem de her ilçede son teknoloji araçlarımızla, yetişmiş personelimizle varız. İtfaiyemiz son teknoloji yanmaz elbiseleri, 600 derece ateşe dalabilecek kıyafetleriyle donanmış durumda" diye konuştu.


AVRUPA'DA NE VARSA DENİZLİ'DE DE AYNISI VAR
Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Bugün itfaiyemiz daha güçlü, geleceğe daha güvenle bakıyoruz. İnsanlarımızın hizmetinde 24 saat gece gündüz nöbet bekliyoruz. Denizlimizin 52 noktasında nöbet bekliyoruz. Cumartesi-pazar, bayram-seyran, gece gündüz demiyoruz. Denizli'nin 52 noktasında nöbet bekliyoruz. Ben öncelikle gece gündüz nöbet bekleyen, insanlarımızın çaresizlik anında imdadına koşan, kendi canını orta yere koyan, içerideki yavrumuzu, yaşlımızı, ihtiyaç sahibi çaresiz olan insanlarımızı kurtarmak için imdadına koşan başta itfaiye erlerimiz olmak üzere emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.


İnşallah bu hizmetlerimiz artarak sürecek." Alınan 20 arazözün teknoloji anlamında çok üst seviyede olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Avrupa'da ne varsa, hangi standart varsa Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı da aynı imkanlara sahiptir. Hem tesisat ve araç anlamında, hem de bilgi ve eğitim anlamında. Bu konuda iddialıyız" diye konuştu. 


17 İLÇEYE 17 ARAZÖZ
Başkan Zolan, "Allah kaza, bela, afet, yangın vermesin sadece yangında değil trafik kazalarına da koşuyoruz. Boğulama olaylarında da itfaiyemiz devreye giriyor. İnsanlarımızın ihtiyaç ve çaresizliğinde yanında olmaya çalışıyoruz. İnşallah 20 yeni arazöz ve 10 pikapla araç sayımızı 103'e çıkarmış olacağız. 52 noktada 568 itfaiye personeli arkadaşımızla Denizl'nin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, kaza bela vermesin. İnşallah bu araçlar hiç kullanılmasın, yangın, sel, boğulma, kaza olmasın ama olduğunda da bizim arkadaşlarımız hazır vaziyette bekler olacak, 'imdat' denilen noktaya anında, kısa zamanda, vaktinde ulaşma konusunda tüm gayreti sarf edecek" dedi.


Araçların Denizli'ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, "Büyükşehir ile beraber inşallah 20 arazözün her biri bir ilçeye gidecek. Araçları 17 ilçeye göndereceğiz. 3 araç da merkezde kalacak. Her ilçemizi bu araçlarla tanıştırmış olacağız. İşte büyükşehirin artılarını itfaiye alanında da görmeye devam ediyoruz" diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Vali Kocatepe ve beraberindekiler itfaiye araçlarını inceleyerek, yetkililerden özellikleri konusunda bilgi aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER