banner249

Başkan Özbaş iftar verdi!

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy’de yaşayan Alevi vatandaşlar ile Muharrem iftarında bir araya geldi.

Başkan Özbaş iftar verdi!
banner240

İftar yemeğine AK Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık ve Belediye Meclis Üyesi Engin Gültekin de katıldı. Alevi Dedesi tarafından okunan dualar ile başlayan iftar yemeğinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.


Sarayköy Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Başkan Özbaş, “Bizler ortak acıları yaşayan kardeşleriz. Hz. Hüseyin Efendimizin katledilişi bütün İslam dünyasını derinden sarsmış ve tarifi imkânsız acılara boğmuştur. Başta Hz. Hüseyin Efendimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.


O zamanlarda Müslümanların arasına atılmak istenen nifak tohumları, şimdilerde de farklı şer odakları tarafından atılmak istenmektedir. Hepimiz tek bir Allah’ın kuluyuz ve kulluk bilinciyle birbirimize daha fazla sarılmalı, aramızdaki kardeşlik bağlarını bozmaya çalışanlara asla fırsat vermemeliyiz” dedi. İftar yemeğinin ardından misafirlere çay ikramı yapıldı.


Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sohbet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Muharrem İftarını geleneksel hale getirdiklerini ve daha kapsamlı programlarla devam ettireceklerini belirtti.


İftara katılan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek “Böylesine güzel bir iftar sofrasında bir araya geldiğimiz için Belediye Başkanımız Ahmet Necati Özbaş’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER