banner249

3. sanayi pırıl pırıl

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, 3. Sanayi bölgesinde koordineli çalışarak bölgeyi pırıl pırıl etti. Ürettiği sosyal projelerle gündeme damgasını vuran Merkezefendi Belediyesi sorumluluklarını aksatmadan yerine getirmeye devam ediyor.

3. sanayi pırıl pırıl
banner240

Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçe genelindeki 50 mahallede süpürme işlemini aksatmadan yürütüyor. İlçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek için tüm belediye personeliyle gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Büyükşehir yasası ile birlikte merkez belediyesi olarak kurulan belediyemizin kurucu başkanı olarak göreve başladık. 


Ancak göreve başladığımız tarihte faaliyetlerimizi sürdüreceğimiz ekipmanımız dahi yoktu. Zor şartlar altında personelimizin özverili çalışmaları sayesinde bugünlere kadar geldik. Halkımıza götürdüğümüz hizmetleri aksatmadan sürdürmeye çalışıyoruz” dedi. 

“SOKAKLAR VE CADDELER ŞEHİRLERİN VİTRİNLERİDİR” 
Sokak ve caddeleri şehirlerin vitrini olarak gördüğünü belirten Başkan Subaşıoğlu, “Bir şehre gittiğimizde sizi cadde ve sokaklar karşılar. İlk dikkat ettiğiniz şey de buraların temizliği olur. Eğer o şehri temiz bulduysanız yakınlarınıza o şehri, tarihi ve turistik yerlerinden önce temizliğinden bahsederek başlarsınız anlatmaya. 

Belediye olarak bizler de önceliğimizi şehrimizin temizliğine veriyoruz. Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri 50 mahallede temizlik çalışmalarını yürütüyor. Bu çalışmalar kapsamında 3. Sanayi bölgemizde de 40 kişilik ekibimizle girerek özel bir temizlik yaptık. Bölgemizi ilçemiz gibi pırıl pırıl yaptık. Sorumluluk alanımızdaki yerlerin temizliğini yaparak şehrimizin vitrinlerini dikkat çekici hale getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER