banner249

İki ilçeye hayat geldi!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Selendi ilçe merkezi ve Soma ilçesi Kozanlı Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını bitirdi.

İki ilçeye hayat geldi!
banner240
MASKİ Genel Müdürlüğü, içme suyu sıkıntısı yaşayan noktalardaki sorunları çözmek için başlattığı sondaj çalışmalarına, Selendi ilçe merkezindeki çalışmaları ile devam etti. İlçede yaşayan halkın su ihtiyacını karşılayabilmek için yeni kaynaklara ihtiyaç duyulduğunu belirten MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Yapılan kuyu çalışmaları neticesinde sondaj kuyusundan saniyede 10 litre su alınmıştır. 

Su kaynaklarının azlığından kaynaklanan sorunlar yaşayan Selendi ilçemiz için bu çalışmanın oldukça önemli olduğunu düşünüyorum. Bulduğumuz bu yeni içme suyu kaynağını vatandaşlarımıza sunacağımız için oldukça mutluyuz” diye konuştu. 

SOMA KOZANLI’YA HAYIRLI OLSUN 
MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekiplerinin Soma ilçesi Kozanlı Mahallesi’nde gerçekleştirdiği jeofizik çalışmalarının da olumlu sonuç verdiği belirtildi. 

Konu ile ilgili müjdeli haberi veren MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, yapılan hidro-jeolojik etüt çalışmaları doğrultusunda açılan 180 metre derinliğindeki sondaj kuyusu ile mahalleye yetecek miktarda su verileceğini söyledi. 

Çalışmanın başarılı bir şekilde neticelendiğini belirten Aytekin, “Soma Kozanlı Mahallesi’nin özellikle yaz aylarında yaşadığı su kıtlığı problemini bu çalışma ile gidermiş olduk. 

Kozanlı Mahallesi’ndeki vatandaşlarımıza bu hizmetin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER