banner249

Türköz’e teklif yağıyor

Yıllardır yurtdışında ikamet eden eğitimini Almanya da alan Atilla Türköz, babasının vefatından sonra Denizli’de kalmaya karar verdi.

Türköz’e teklif yağıyor
banner240

Eski futbolcu aynı zamanda Akedemik kariyere sahip olan Atilla Türköz sezon başından bu yana bir çok kulüplerden teklif almasına rağmen tekliflere sıcak bakmadı ama ısrarla gelen teklifler karşısında Türköz teklifleri değerlendirmeye başladı. Şuan Pamukkale Tv de yorumculuk yapan Türköz, Türkiye’de kariyerine yakışır bir takımda tekrar çalışmaya sıcak baktığını söyledi. 


Yıllardır Almanya da başta Hamburg olmak üzere çeşitli takımlarda çalışan Türkiyede de kısa süre Erzurum ve Hatay da görev yapan Türköz, Türkiye de Futbol da çok şeylerin değişmesi gerektiğini bunun bilhassa Alt yapılardan başlanıp yönetici bazında Teknik adamlara kadar uzanan eğitim şeklinin değişmesi gerektiğini söyledi. 

Yapılan sahaların bölgelerin durumuna göre yeniden dizayen edilmesi eğlence yerine dönüştürülmesi rekabet alanından çok vakit geçirilecek gelen taraftar ve seyircilerin zevk alabileceği yerler olması gerektiğini söyledi. 

Gelen teklifleri değerlendirdiğini kariyerine yakışır bir takımda başlamayı uygun gördüğünü ifade eden Türkoz, futbolda doğru şeyler yapıldığı taktirde değişimin daha kısa süreceğini söyledi. Her şeyin başının eğitimden geçtiğini belirten Türköz, “Futbolun olmazsa olmazı eğitimdir. Alt yapılara çok önem verilmeli, Akedemik deneyimi olmayan ehliyetsiz kişilerin iş başında olması nedeniyle Futbolumuzun bu durumda olduğunu söyledi. Hem futbolun içinde hem de akademik kariyerde olması gerek” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER