banner249

Muay Thai’ciler 2016 İçin Ter Döktü

Türkiye Muay Thai Federasyonu Manisa İl Temsilciliğin Faaliyet Programında bulunan Tüm Kategoriler Muay Thai İl Seçmesi 26 – 27 Aralık 2015 tarihinde il genelinden 7 kulübe ait sporcular ve ferdi sporcuların katılımıyla ile Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün Ring Sporları Salonunda yapıldı.

Muay Thai’ciler 2016 İçin Ter Döktü
banner240

Muay Thai Manisa İl Temsilcisi ve Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün antrenörü Ediz Barış, 2015 yılı bizim için tahminimizden de başarılı geçti. Bodrum ilinde yapılan Ege Bölge seçmesinde hemen hemen tam takım halinde Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde ettik. Mart ayında Adana’da yapılan Gençler - Büyükler Türkiye şampiyonasına 12 sporcu ile katıldık 5 Türkiye derecesi elde ettik. Muğla/Marmaris’de yapılan Minikler – Yıldızlar şampiyonasında yine 8 sporcu ile yarıştık 4 Türkiye derecesi elde ettik.  4 sporcumuz ise Milli Takıma girmeye hak kazanarak iki Avrupa, bir Dünya derecesi, bir Süper lig derecesi elde ettik.

Manisa Muay Thai’si olarak Türkiye’de bir ismimiz var. Aynı başarıyı 2016 yılında da göstereceklerine inancım tam.  28 Ocak – 07 Şubat 2016 tarihleri arasında Aydın/Söke’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasında tüm antrenör ve sporcularımıza başarılar dilerim.

Göreve geldiği günden bu yana spora ve sporcuya büyük önem veren. İl Müdürümüz Dr. Savaş Duman bizlere her zaman destek verdi. Bu nedenle İl Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER