banner249

Finali kaybettik

Federasyon Kupası final mücadelesinde Sinpaş Denizli Basket – Best Balıkesir’e 102 – 89 yenilerek ikinci oldu.

Finali kaybettik
banner240

Maça sakatlıklarından dolayı iki uzun oyuncusu Morrow ve Ali Işık’tan yoksun olarak çıkan Denizli ekibi Best Balıkesir’in tempolu oyununa ve yüzdeli dış atışlarına çare üretemezken maçın en skoreri Sinpaş Denizli Basket’ten attığı 25 sayıyla Osiris Eldridge oldu. Maça Alper – Eldiridge – Burak – Tunahan – Eren beşiyle başlayan Horozlar maçtaki ilk basketini Osiris Eldridge’in turnikesiyle buldu. 


Alan Wiggins’in art arda gelen üçlükleriyle farkı açan Best Balıkesir bu çeyrekte çok yüzdeli üçlük isabeti buldu ve çeyreği 29 – 21 önde kapattı. İkinci çeyreğe her iki takımın sayılarıyla başlanırken Best Balıkesir tempoyu arttırarak attığı 3’lüklerle farkı açtı. Sinpaş Denizli Basket Eldridge ve Eren’in sayılarıyla farkı kapatmaya çalıştı ve devre 54 – 43 Best Balıkesir üstünlüğüyle bitti. Üçüncü çeyreğe Osiris Eldridge’in 3’lüğüyle başlayan Sinpaş Denizli Basket Coleman ve Wiggins’in etkili oyununa karşı koyamadı ve çeyrek 76 – 65 tamamlandı. 

Son çeyrekte İlker ve Osiris Eldridge’in sayılarıyla geri dönmeye çalışan Sinpaş Denizli Basket Serkan Menteşe ve Coleman’ın etkili oyununu durduramadı ve maçtan Best Balıkesir 102 – 89 galip ayrıldı. 


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER