banner249

Denizlispor umutlu

Denizlispor’da 3-1’lik Boluspor galibiyetinin yanında eski başkanlardan oluşan konsey de konuşulmaya başlandı.

Denizlispor umutlu
banner240


 Denizlispor yöneticisi Yasin Özpek, düşündüğü şeyi gerçekleştirdiklerini söyledi. Boluspor maçının kayıpsız atlattıkları için mutlu olduklarını dile getiren Özpek, futbolcuları ve takımı 90.dakika boyunca destekleyen taraftarları tebrik etti. 


Bu maçın kazanılmasının önemli olduğunu ancak ligde kalmak için en büyük adımın Trabzon’da 1461 Trabzonspor karşısında atılacağını ifade eden Özpek, Denizlispor’un düşmeyeceği tekrarladı.

 

PRİMLER ÖDENECEK, OTOBÜS KALDIRACAKLAR

 

Futbolculara da 10 bin TL’lik primlerin hafta içinde dağıtılacağını açıklayan Özpek, yönetimin 1461 Trabzonspor maçı için özel prim uygulaması yapabileceğini de kaydetti. Taraftarlar için de otobüs kaldırmak için girişimlerinin olduğunu belirten Özpek, Pazartesi günü saat 19.00’da deplasmanda oynanacak 1461 Trabzon maçının kader karşılaşması olduğunu altını çizdi. Özpek, bu maç için bütün çalışmaların yapıldığını kaydetti. Taraftarlar ise Trabzon’a gitmek için organizasyon çalışması başlattı. Morali yerine gelen horozlar ise önemli karşılaşma için hazırlıklara başlıyor. HACI SELAMOĞLU

 

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER