banner249

Şeniz Doğan partisine isyan etti!

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Merkezefendi İlçe Kongresi’nde partisinde yaşanan iç çekişmelerden dolayı adeta isyan etti.

Şeniz Doğan partisine isyan etti!
banner240

CHP’de Merkezefendi İlçe Kongresi’nde yaşanan gerginlik Denizli gündeminden düşmüyor. Gergin anların yaşandığı ilçe kongresinde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın açıklamaları ise gündeme damgasını vurdu. Başkan Doğan, parti içinde yaşanan iç çekişmelere adeta isyan etti. Başkan Doğan, başkan seçildiği günden bu yana şahsına en çok yaftayı yapıştıranın kendi partisinden olduğunu söyledi.

EN ÇOK İFTİRAYI BİZİMKİLER YAPTI

Başkan Doğan, ilçe kongresinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Kendi iç çekişmelerimizi artık bir kenara koymamız lazım. Kırgınlıklarımız var küskünlüklerimiz var. 4 yıldır görev yapıyorum. Maalesef üzülerek söylüyorum, 4 yıldır en çok yaftayı, en çok karalamayı, en çok iftirayı kendi içimizden gördüm. Kendi içimizde yaptığımız mücadele bizlerin ve milletvekillerimizin motivasyonunu düşürüyor. Umarım kongrelerden sonra birlik ve beraberliğimizi yeniden tesis ederiz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023, 00:16

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER