banner249

Seçmenleri Toy’a davet etti

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmalarına gün boyu devam etti. Karahayıt Mahallesi’nde faaliyetlerine devam eden Pamukkale Mevlana ve Semazenleri Sevenler Derneği tarafından 14 yıl önce kurulan ‘Dervişin Evi’ çadırını da ziyaret etti. Berberoğlu, Pamukkale’de turisti bir gün fazla tutacak faaliyetlere destek vereceğim’ dedi

Seçmenleri Toy’a davet etti
banner240

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gün boyu fabrika ziyaretleri yaptı, binlerce emekçi ile bir araya gelerek projelerini anlattı. Mahalleleri tek tek gezen Türkay Berberoğlu günün sonunda kahvehane ziyaretleri yaparak yerel seçimde destek istedi.

31 MARTTAKİ TOYUMUZA SEÇMENİMİZİ DAVET ETTİK

Küçükderelilerin, büyük desteğiyle ile karşılanan Türkay Berberoğlu, mahalle sakinleriyle birlikte iftara katıldı. Mahalle sakinlerinin isteği üzerine Küçükdere Mahallesi’nde kurulan ve yüzlerce mahalle sakininin katıldığı iftarda, seçmenle bir araya gelen Berberoğlu, ulaşılabilir başkan olacağının ispatı olan telefon numarasının yazılı olduğu kartvizitini de dağıttı.

Daha sonra Karahayıt Mahallesi’nde faaliyetlerine devam eden Pamukkale Mevlana ve Semazenleri Sevenler Derneği tarafından kurulan ‘Dervişin Evi’ çadırını da ziyaret eden Berberoğlu, Sema gösterisini izlemek için gelen mahalle sakinleriyle de sohbet etti.

Berberoğlu, ‘Günlerdir her gittiğim yerde Pamukkale’yi 4T’nin yani tarım, turizm, tekstil ve Türkay Berberoğlu’nun kurtarabileceğini söylüyorum. Bunun için 31 Martta ki toyumuza seçmenimizi davet ettik. Pamukkale İlçemizin geleceğini toy havasında belirlemek için seçmenimizle el ele vererek yarınlara umut ekmek için hep birlikte güç birliği yapmaya çağırdık.’’

PAMUKKALE İÇİN TURİZME DESTEK SÖZÜ

Derviş evinde vatandaşların sorunlarını dinleyen Berberoğlu, ‘Aylardır sahada seçim çalışması yapıyorum. 61 mahallemizin büyük bölümünde ne yazık ki belediyecilik hizmetleri tam anlamında yapılmamış, ihmal edilmiş, başlatılmış yarım bırakılmış, halkın parasının çöp olmasına neden olan projeler var.

Karahayıt’ta da durum böyle. Sağlık Turizminin geliştirecek olan kırmızı şifalı sudan şifa bulmak için gelen misafirlerin konakladığı pansiyonların sahipleri ayrı dertli. Pamukkale’ye Karahayıt’a gelen yerli ve yabancı turistin neden bir gün daha fazla buralarda konaklamıyor bizde bundan dertliyiz. Başkan seçilirsem buralarda turisti tutacak, bir gün fazla konaklamasının sağlanmasında katkı koyacak, aktivitelere, etkinliklere destek vereceğim.

Türkay Berberoğlu sözü. Siz bana seçimde destek verin, sonra ilçe bir anda nasıl hareketleniyor görün. Destek sizden, hizmet benden’ dedi. Berberoğlu, son olarak kahvehane ziyaretleri yaparak seçmenleri 31 Marttaki toya davet ederek dünkü seçim çalışmasını tamamladı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER