banner249

Şahin Tin ezber bozdu

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesaj da 14 yıl süresinde AK Parti İl Teşkilatı olarak nereden nereye geldiklerini değerlendiren Başkan Şahin Tin, ayrıca bir iddiada da bulundu. Adeta ezber bozan Başkan Tin, gerçek manada Atatürkçülük’ü yapan partinin AK Parti olduğunu dile getirdi.

Şahin Tin ezber bozdu
banner240

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, AK Parti’nin 14. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında 2002’den bu yana yaşanan gelişmelere dikkat çekti ve vatandaşlara seslendi. 


“Geçmişe dönüp bir bakın. Nereden nereye gelmişiz” mesajı verdi. Başkan ayrıca şehit haberleri nedeniyle herhangi bir kutlama yapılmayacağını da duyurarak, cumartesi günü Acıpayam’da tüm şehitlerimiz için mevlit okutulacağını açıkladı.

Tin mesajında şöyle devam etti, “Geçen 13 yıllık sürece bakıldığında, önümüze konulan tüm zorluklara tüm haince planlara rağmen halktan aldığı güç ile oyunlara ve planlara karşı koyan ve milletinden başka hiç kimseye güvenmeyen partimiz, girdiği 9 seçimden lider ve birinci parti çıkarak bu günlere kolay gelmemiştir. 

Türk Demokrasi tarihinde eşi ve benzeri görülmemiş bir şekilde kurulduğu günden ilk girdiği seçim olan 3 Kasım 2002’den, 7 Haziran 2015 seçimlerine kadarki süreçte tek başına iktidar olan, ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş muasır medeniyet seviyesine sözde, sloganlarla değil, icraatları ile hayata geçirerek, gerçek manada Atatürkçülük yapmıştır.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER