banner249

Rütbeni de sökerler, kodese de atarlar

Başbakan Yıldırım, "15 Temmuz’da bu ülkenin uçağını alıp milletin üzerine bomba yağdırırsan rütbeni de sökerler seni de kodese atarlar. Göz bebeğimiz silahlı kuvvetler bu işin dışındadır. " dedi.

Rütbeni de sökerler, kodese de atarlar
banner240

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir’de bir otelde düzenlenen ‘Esnaf Buluşması’na katıldı. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Bülnet Delican, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Selahattin Hünü, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, AK Parti İzmir milletvekilleri ve esnaflar katıldı.

 “SİZ BU MİLLETİ DAHA TANIMADINIZ”
Avrupa’nın bazı ülkeleri ve terör örgütlerinin referandumdan hayır çıkması için çalıştıklarına işaret eden Başbakan Binali Yıldırım, “İstedikleri kadar Avrupa’da, orda burada, sırtını sıvazlayanların yanında hayır kampanyası yapsınlar. FETÖ, DHKP-C, Avrupa’nın bazı ülkeleri omuz omuza vermiş, Türkiye’den hayır çıkması için kendilerini parçalıyorlar. Hiç merak etmeyin siz bu milleti daha tanımadınız. Bu millet size pazar günü öyle cevap verecek ki bir daha yerinizden kalkamayacaksınız. Türkiye üçüncü grup ülke olarak kalacak mı yoksa dünyanın gidişatına karar veren ülkeler arasına girecek mi millet bu kararı verecek” ifadelerini kullandı.

RÜTBENİ DE SÖKERLER, KODESE DE ATARLAR”
Askerlerin ve sivillerin yargılandığını anlatan Yıldırım, “Kast sistemimi var kardeşim. O askerlerin rütbeleri söküldü. Şimdi hesabını veriyor. 15 Temmuz’da bu ülkenin uçağını alıp milletin üzerine bomba yağdırırsan rütbeni de sökerler seni de kodese atarlar. Gözbebeğimiz silahlı kuvvetler bu işin dışındadır. Biz asker kılığına girmiş FETÖ teröristlerinde bahsediyoruz. Onlar bu ülkeye, gözbebeğimiz silahlı kuvvetlere de zarar verdiler. Şimdi devleti bu virüslerden, mikroplardan temizleme zamanı gelmiştir Onu da başarı ile yapıyoruz. Her türlü devlet içinde yapılanmayı temizleyeceğiz. Milletimiz arkamızda hiç kimse hiçbir grup devletle bilek güreşi tutamaz” dedi.

“SİZİ DENİZE DÖKERİZ DİYENLERE EN İYİ CEVABI VERDİNİZ”
Başbakan Binali Yıldırım yeni anayasada sıkıyönetimi kaldırdıklarına dikkat çekerek, eğer böyle olsa idi CHP’nin dile getirdiği kahvehanelerin kapanması durumunun olabileceğini, ancak demokratikleşmenin gereği olarak sıkıyönetimi çıkardıklarını söyledi.
İzmir Gündoğdu Meydanında geçtiğimiz pazar günü yapılan mitingde bir İzmirli milletvekili olarak gurur duyduklarını belirterek, “Sizi denize dökeriz diyenlere en iyi cevabı verdiniz. 200 bin kişi buluştu” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER