banner249

Denizlili vatandaş sigarayı bıraktı  o parayla mini servet yaptı

Denizli’de yaşayan Mehmet Tok (43) isimli vatandaş 13 yaşında başladığı sigarayı kalp rahatsızlığı dolayısıyla 8 yıl önce bıraktı. Bırakmadan önce günlük iki paket sigara içtiğini belirten Tok, bıraktıktan sonra her gün sigaraya verdiği parayı klima tüpünden imal ettiği kumbaralarda biriktirmeye başladı. Ve o paralarla tatile gitti,2 araba ve bir de motor alarak mini bir servet edindi.

banner240

Denizli’de yaşayan klima servisi sahibi Mehmet Tok (43) 13 yaşında sigaraya başladı ve 20 yıl aralıksız içti. Her gün iki paket tüketen Tok’un hayatı 8 yıl önce bir kalp kriziyle değişti. Geçirdiği rahatsızlığından sonra radikal bir karar alan genç adam sigarayı bıraktı.



İlk zamanlar çok zorlandığını belirten Tok,” Önce sigaraya harcadığım parayı biriktirmeye karar verdim. 8 Klima gazı tüpünü kumbaraya dönüştürdüm. Her gün 2 paket sigara parasını bu kumbaranın içine attım. Her yılın sonunda kumbarayı açtım. İçinden büyük miktarda para çıktı. Şimdiye kadar o parayla tatile gittim. 2 araba, bir de motor aldım” dedi.
Klima tüpünden imal ettiği kumbaralarda her yıl küçük bir servet biriktiren Tok, sigarayı bırakmak isteyen herkese bu kumbaralardan hazırlayarak hediye ediyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2017, 15:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hüseyin
hüseyin - 7 yıl Önce

helal olsun abi en iyisini yapmışsın

SIRADAKİ HABER