banner249

Pamukkale’de bayrak değişimi

AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları’nın 1. Olağan Kongresi‘nde AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Cevat Serdar görevini yeni seçilen ilçe başkanı Muhammet Fatih Vural’a devretti.

Pamukkale’de bayrak değişimi
banner240

 AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları’nın 1. Olağan Kongresi AK Parti il binasında gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu kongreye AK Parti İl Başkanı Avni Örki, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Şahin, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ,Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Gençlik Kolları İl Başkanı Bilal Kılınç, ilçelerin gençlik kolları başkanları ve partililer katıldı.



AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki görevlerimizi yaparken sizleri hiç mahcup etmemeye gayret ettik. Her gece vicdan muhasebesi yaptık. Hiçbir gecemiz kendimizi sorgulamadan geçmedi. Hiçbir sabah yeniden hizmet aşkıyla Bismillah demeden başlamadı. Hep sizleri Denizlimizi, mazlum insanları gelecekten umut bekleyen insanları düşündük ve gayret ettik. Bugün geldiğimiz noktada Bismillah diyerek göreve başladığımız noktada Rabbim yine onurumuzla, namusumuzla edebimizle Bismillah diyerek görevimizi sonlandırmamızı nasip etti. İnanıyorum ki bu davaya ve bu davanın neferlerine ihanet etmedik. Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan hiçbir zaman şaşmadık” dedi.


Haziran seçimlerini anlatan Örki, “Eminim ve inanıyorum bu teşkilat 2015 Haziran seçimlerini kapı kapı dolaşarak gidecektir. Bu teşkilat AK Parti bayrağını Denizli’de daha yükseklerde dalgalandırmak için sonuna kadar mücadele verecektir. Şimdiye kadar görev alan arkadaşlarımızın hepsinden Allah razı olsun, emeklerinizin karşılığını asla ödeyemeyiz. 

Göreve yeni başlayan arkadaşlarımıza başarılar dilerim. 4 yıl içerisinde gönlünüzü kırdıysam haklarınızı helal edin” diyerek sözlerini sonlandırdı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gençlerin önemini vurgulayarak, “Genç kardeşlerimiz sokak sokak dolaşarak bizlere güç verdi ve 30 Martta Denizli’de hem büyükşehiri kazanmada hem ilçelerimizi kazanmada gençlerimizin çok önemi vardır. 7 Haziran 2015’teki seçim çok önemli. 


Bu virajın son noktası. Bu seçimde gençlerimizin heyecanıyla durmayacağız koşacağız. Seçimlerde destan yazacağız. Bu davada çok emek var. Bu davada milyonlarca insanın emeği var, acısı var. Bu yürüyüşü yavaşlatırsak bile bunun hesabını hem bu millete hem de Allah’a veremeyiz. Gençlerimize çok güveniyoruz” şeklinde konuştu. “Salona sığmıyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Partimizin şu anki konumu ile hepimiz gurur duyabiliriz.


Pamukkale’de 7 Haziran’daki seçimlere tam hazırlık var. Cevat Serdar’ın şahsında ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. 30 Mart, 10 Ağustos sürecinde hiç yanımızdan ayrılmadılar. ÜNİAK ile Pamukkale Gençlik Kollarının birlikteliğini sağlamalıyız. Yarından itibaren buna adım atılmalıdır.


Kongreler yenilenme süredir. Aramıza yeni insanlar katmak önemli” dedi. Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, “Partimizde kongreler parti içi demokrasinin güçlendiği zamanlardır. Bu dava nefsini bir kenara bırakmış gecesini gündüzüne katabilen fedakar insanlardan oluşmaktadır. Genç arkadaşları siyaset ve toplumsal yaşamın her katmanında özne olmaya davet ettik. Cevat Serdar’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Ahmet Şahin, “Bizler, Recep Tayyip Erdoğan’ın gençleriyiz. Bizim atalarımız bu topraklardan yola çıkarak adalet, eşitlik ve barış götürdüler. Gün firavun ile kavgasında Hz. İbrahim’im yanında olma günüdür.


Yeni Türkiye olma ve 2071 misyonunda gençlik olma günüdür” dedi. İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kılınç, “Bugün Pamukkale, Denizli ve Türkiye için önemli bir gün. Tarih yazanlar tarih yazdıklarının farkında değildi. Biz Fatih Sultan Mehmet Han, kutlu askerler ve Ulubatlı Hasan tarih yazmıştı. Bugün Pamukkale’de bir çağ kapanıyor. Bir çağ açılıyor. Bu dava kutsal bir davadır. Bir su kadar berraktır. Bu dava tümsekte kalmayacak. 


Bugün dünya Fransızları izliyor. Dergiyi savunmuyoruz. Peygamberimize saldırdılar. Hiç kimse ona saldıramayacak” dedi. Başkan Kılınç, son olarak “Oğuzcan bizim şehidimiz” diyerek geçtiğimiz aylarda trafik kazasında yaşamını yitiren Oğuzcan’ı unutmadı. Pamukkale Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Vural, “Gençlerin hizmetkarı olacağız.

Gece gündüz demeden Pamukkale ve Denizli gençliğine hizmetlerimizi anlatacağız. Bizler Dünya mazlumlarının savunucusu olacağız. Büyüklerimiz emin olsun ki bu kutlu davada istikamet üzerinde yüründüğü takdirde en büyük destekçiniz olacağız. Kongremiz hayır getirsin” dedi. Konuşmaların ardından ilçe başkanlarına mazbataları verilerek hatıra fotoğrafları çekildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER