banner249

Denizli’de 3 parti birleşti

Denizli'de üç siyasi parti, gürültü ve çevre kirliliğini en aza indirme konusunda anlaşma sağladı.

Denizli’de 3 parti birleşti
banner240

AK Parti, MHP, CHP il başkanları 1 Kasım seçimi propaganda sürecinde ortak kararlar aldı. AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, CHP İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu ve MHP İl Başkanı Yasin Öztürk Denizli Gazeteciler Cemiyetinde Seçim güvenliği ve propaganda yöntemlerinin konuşulduğu toplantıya katıldı. 


İl başkanları tarafından alınan ortak karar gereği "Seçim sürecinde şehir merkezi ve tüm ilçelerde araçlar ile herhangi bir sesli tanıtım, müzikli yayın ve reklam kampanyası yapılmayacaktır. Bunun iki istisnası vardır; Herhangi bir partinin genel başkanı Denizli'ye gelecek olur ise 2 gün önceden araçlar ile sesli tanıtım ve reklam yapılacak mahallede sesli tanıtım ve reklam kampanyası yapabilecektir. 

Seçim sürecinde şehir merkezi ve tüm ilçelerde seçim kanununda belirtilen seçim yasaklarına ve seçin kanunun bütününe uyulacaktır. Ayrıca Yüksek Seçim kanununda belirtilen Seçim yasaklarına ve seçim kanunun bütününe uyulacaktır. Ayrıca Yüksek Seçim Kurulu, il Seçim Kurulu ve İlçe Seçim Kurulu kararlarına riayet edilecektir. Seçim sürecinde Şehir merkezi ve tüm ilçelerde araç konvoyu yapılmayacaktır" denildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER