banner249

Ölüm Virajına Neşter

Saha çalışmalarını tüm hızıyla devam eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kumkısık ve Aşağışamlı arasında bulunan ‘ölüm virajı’ olarak tabir edilen yolda başlatılan çalışmaları yerinden inceledi.

Ölüm Virajına Neşter
banner240

Kumkısık ve Aşağışamlı arası yaklaşık 5 kilometrelik yolda grup düzenleme ve yol genişletme çalışmaları yapılacağı sözünü veren Başkan Subaşıoğlu, ölüm virajına ilk neşteri vurdu. 


Söz konusu yolda, vatandaşlardan gelen talep üzerine geçtiğimiz aylarda yerinde incelemelerde bulunan Başkan Subaşıoğlu, yolda grup düzenleme ve yol genişletme çalışmaları yapılacağı sözünü vermişti. Başkan Subaşıoğlu, sözünü tuttu ve çalışmaları başlattı. Her çalışmayı yerinde inceleyip istişarelerde bulunan Subaşıoğlu, Kımkısık ve Aşağışamlı arasında bulunan yolda başlatılan çalışmaları da yakından takip ediyor.

 Ölüm virajı olarak tabir edilen yolda yürütülen çalışları inceleyen Başkan Subaşıoğlu, birçok kazaya sebep olan yolun en yakın zamanda tamamlanması için stardı verdi. Daha da güzel bir Merkezefendi İlçesi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Subaşıoğlu, yol yapım çalışlarını inceledikten sonra konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Başkan Subaşıoğlu yaptığı açıklamada , “Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine, birçok kazaya neden olan ve ölüm virajı olarak adlandırılan yolun kazaya sebebiyet veren alanlarında genişletme çalışması yaptık. Başlatılan çalışmalar sonunda yolumuz genişletilecek ve kaza riski azaltılacak.

 Bundan sonraki süreçte de maddi ve manevi kayıpların yaşanmaması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Söz konusu insan hayatı olduğunda akan sular durur. Denizli’nin merkezi Merkezefendi ilçesi olacak sloganıyla çıktığımız yolda hedefimizi ulaşmak için öncelik sırasına göre çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Yapamayacağımız hiçbir çalışmanın sözünü vermedik ve verdiğimiz sözleri de hayata geçireceğiz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER