banner249

Merkezefendi’den Pırıl pırıl proje

Merkezefendi Belediyesi tarafından uygulanan kitap ve oyuncak kumbarası kampanyasında toplanan oyuncaklar, kuru temizleme yöntemiyle pırıl pırıl hale getirildi. Hijyenik hale gelen oyuncaklar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Merkezefendi’den Pırıl pırıl proje
banner240

“Hayat Paylaştıkça Güzel” sloganıyla kitap ve oyuncak kumbarası kampanyası düzenleyen Merkezefendi Belediyesi, proje kapsamında topladığı oyuncakları hijyenik hale getirdi. 


İşadamı İbrahim Neriman tarafından sağlanan destekle temizlenen oyuncaklar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Amaçlarının gelecek nesillere paylaşma duygusunu aşılamak olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, oyuncakların temizlenmesinde kendilerine katkı koyan İşadamı İbrahim Neriman’a teşekkür etti. 

Başkan Subaşıoğlu, “Bu yılın başında başlattığımız oyuncak ve kitap kumbarası kampanyamız vardı. Özellikle ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için bu projeyi başlattık. Kitaplarda hijyen konusunda sıkıntı yoktu. Ancak, oyuncakların hijyenik hale gelmesi gerekiyordu. 

Bu konuda İbrahim Neriman abimiz bizlere destek oldu. Oyuncaklarımızın temizlenmesi işine destek oldu. Perdeyi, elbiseleri kuru temizleme yapılmıştı ama ilk kez Türkiye’de oyuncak kuru temizlemesi yapıldı. 

Oyuncaklarımız pırıl pırıl oldu. Bu temizlenmiş oyuncaklarımızı ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırarak sevindireceğiz. İbrahim Neriman abimize katkılarından dolayı tekrar teşekkür ediyorum”dedi. 

İşadamı İbrahim Neriman da, Merkezefendi Belediyesi’nin sosyal projesine katkı koymaktan dolayı memnun olduklarını dile getirerek, bu tür projelere destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER