banner249

Meclis üyelerine ahde vefa!

Çameli Belediye Meclisi'nin 2024 yılı Mart ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Cengiz Arslan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, 1. Birleşim 1. Oturum ve 1. Birleşim 2. Oturum olmak üzere iki bölümde başladı. Toplantıya katılımın ardından gündemdeki konular ele alındı ve gelen yazılar meclis üyeleri tarafından değerlendirildi.

Meclis üyelerine ahde vefa!
banner240

İlk olarak, İlçemiz Yenimahalle'de bulunan bir yapının tahsis sürelerinin revize edilmesi konusu görüşüldü. Ardından, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yayınlanan Otopark Yönetmeliği ve Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2024 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri hakkında bilgilendirme yapıldı ve ilçede inşa edilen yapıların otopark katılım bedellerinin belirlenmesi konusu ele alındı.

Toplantının 1. Birleşim 1. Oturumunda birinci gündem maddesi kabul edilirken, ikinci gündem maddesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale edildi. 1. Birleşim 2. Oturumunda ise komisyona havale edilen gündem maddeler komisyondan geldiği şekilde kabul edildi.

Toplantı sonrasında, Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından 2019-2024 Dönemi Belediye Meclisi Üyelerine plaket takdim edildi. Başkan Arslan, meclis üyelerine verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER