banner249

İsmail Cirit teşkilatıyla kucaklaşıyor!

MHP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Cirit, seçim çalışmalarına hızlı başladı. İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ile başlayan ziyaretler, Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Teşkilatlarıyla devam etti. Cirit’in sonraki ziyaretleri ise Ülkü Ocakları ve İlçe teşkilatlarına yapıldı.

İsmail Cirit teşkilatıyla kucaklaşıyor!
banner240

Denizli’nin deneyimli siyasetçilerinden Eğitimci kimliğiyle bilinen MHP Denizli Milletvekili Aday Adayı İsmail Cirit, seçim çalışmaları kapsamında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Gittiği her yerde büyük sevinçle karşılanan Cirit’i teşkilat mensupları bağrına bastı. Uzun yıllar birlikte çalıştıkları teşkilat mensuplarını ziyaret etmekten büyük onur duyduğunu ifade eden Cirit, her ne şartta olursa olsun onlarla birlikte yürümeye devam edeceklerini kaydetti.

Cirit seçim çalışmaları kapsamın önce İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı daha sonra Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Solak ve yönetim kurulunu akabinde Merkezefendi İlçe Başkanı Hasan Aybay ve Pamukkale İlçe Başkanı Alptuğ Burak Karatepe ve yönetimlerini ziyaret etti. Cirit’in bir sonraki durağı ise Çivril İlçe Başkanı Lütfü Karaman ve Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türk ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER