banner249

İsmail Cirit aday adaylığını açıkladı!

Denizli’de uzun yıllardır teşkilatın birçok kademelerinde görev alan eğitimci İsmail Cirit, MHP’den Denizli Milletvekili aday adayı oldu.

İsmail Cirit aday adaylığını açıkladı!
banner240

Denizli’de MHP Teşkilatı ve Ülkü Ocakları’nın sevilen isimleri arasında yer alan eğitimci İsmail Cirit, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Uzun yıllardır partinin birçok kademelerinde yer alan Cirit, en son Pamukkale İlçe Başkanlığı göreviyle Cumhur İttifakının belediye başkan adayı olan Avni Örki’nin belediye başkanı seçilmesinde aktif görev almış ve sahadaki performansıyla Denizli’nin takdirini toplamıştı.

Eğitimci kimliğiyle bilinen ve yıllarca parti teşkilatlarında görev alan Milletvekili aday adayı İsmail Cirit, siyasetteki deneyim ve tecrübesini bu kez Denizli halkı için kullanmak istiyor. Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Cirit, Genel başkandan aldığı müsaade ile aday olduğunu açıkladı.

Cirit, açıklamasına şöyle devam etti, “Bilge Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi öncülüğünde 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' ilkesiyle, Cumhuriyetimizin 100. Yılında partimize ve Denizli’mize hizmet için, Genel Başkanımızın müsaadeleri ile Denizli Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayım.

2013 yılında Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığında bulunduğum 26 ilden büyük Pamukkale’mizde, 4 yıla yakın İlçe Başkanlığım döneminde, 2019'da şahsım ve teşkilatımla birlikte Belediyelerimizin Cumhur İttifakına yakışır bir şekilde çalışılıp kazanılmasında büyük katkı sağladık. Denizli Milliyetçi Hareket Partisi tarihinde ilk defa merkezde Belediye Başkan Yardımcılığı makamında partimizi temsil hakkı aldık. İnşallah 14 Mayıs 2023 Genel seçimlerinde de yine aynı azim ve kararlılıkla çalışacağımızı beyan ediyor, Milletvekili aday adaylığımızın hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER