banner249

İğne oyası sergisi açıldı.

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Alaattin mahallesinde iğne oyası sergisi açıldı.

İğne oyası sergisi açıldı.
banner240


Alaattin Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlkokulu sergi salonunda açılan sergi açılışına, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Özkan Sağun, Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlkokulu Müdürü Hüzeyfe Aksoy, kurs öğretmeni Selma Çobanoğlu,  Alaattin mahalle muhtarı Bekir Akyürek, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

 


Sergi öncesi  Acıpayam Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan Sağun,  eğitim yılı içinde bugüne kadar yapılan çalışmaların yer aldığı bilgi verdi. Alaattin mahallesinde 2015 Kasım ayından bu yana 2 kez iğne oynası kursunun açıldığını ifade eden Sağun, bu kurslara 40 kişinin katıldığını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, insanların sosyalleşmesi ve meslek edinmesi adına halk eğitim merkezinde mesleki kurslar açıldığını ve bu kurslara halkın büyük ilgi gösterdiğine dikkati çekerek, el emeklerini sergileyen kardeşlerimizi  tebrik ediyor, vatandaşlarımıza da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.
 

Konuşmaların ardından kurdela kesilerek sergi protokol ve vatandaşlar tarafından gezildi.

 

Sergi açılışı sonrası Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Alaattin Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlkokulu bahçe ve konferans salonunda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Alaattin Hacı Hasan Hüseyin Pekdemir İlkokulu anasınıfı miniklerini de ziyaret eden Şevkan, onlarla bir süre sohbet etti.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER