banner249

Honaz araç filosunu genişletiyor

Denizli’nin Honaz ilçesine 4 tane zabıta aracı alındı

Honaz araç filosunu genişletiyor
banner240

Honaz Belediyesi olarak görev, yetki sorumluluk alanları içerisinde huzur, güven, düzeni sağlamak, vatandaşa sevgi, hoşgörü ve güler yüz ile zabıta hizmetlerini verebilmek için çalıştıklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu,  yeni alınan 4 adet Zabıta Aracı ile ilçeye bağlı 22 mahalle ve zabıta görev alanları içerisinde daha aktif ve daha kaliteli hizmet vereceklerini belirtti.  

 “Honazımızda daha aktif ve kaliteli hizmet için yatırımlarımız devam edecek”

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Belediye Zabıta biriminin ilçede geniş bir coğrafyada hizmet yürüttüğünü, Honaz’da yaşayan vatandaşların belediye zabıtasının vermesi gereken hizmeti en iyi şekilde alması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.  Devecioğlu; “Honaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz, geniş bir alanda, birçok konuda görev ve sorumluluğa sahip. Honaz’da yaşayan hemşehrilerimize belediye zabıta hizmetlerinin ulaşması anlamında gereken hizmeti en iyi şekilde verebilmesi için 4 adet son model zabıta aracını Belediyemize kazandırdık. Zabıta Birimimiz güler yüzle hizmet anlayışı, hukukun ve mevzuatların verdiği yetkiler çerçevesinde kamu düzenini sağlamak ve vatandaşa en iyi hizmeti vermek için gayret göstermektedir.


 Bu hizmet anlayışı, deneyimli personelimiz ve teknik donanımızla hizmet vermeye devam edeceğiz. Yeni araçlarımız Belediyemize ve Honazımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER