banner249

Hani tarım bitmişti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nu eleştirerek, "Çıkacaksın, bu şehirde bir siyasi partinin il başkanı olarak, tarımı mahvettiler, bitirdiler, öldürdüler, tarımda biz gelirsek işte şunu yapacağız, diyerek velveleye vereceksin. Sonra da tarımsal kırsal kalkınmaya hibe için başvuracaksın” dedi.

Hani tarım bitmişti!
banner240

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kırsal Kalkınma Yatırımları, Tanıtım ve Hibe Sözleşmesi törenine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, vatandaşın terazisinin hassas olduğunu ve bunu hiçbir bilgisayarın ölçümleyemeyeceğini belirterek, “2012 yılından bu yana yaklaşık 60 milyon hibe verilmiş. 


Şimdi 17 milyon TL civarında bir destekten bahsediyoruz. Bunun da 8 milyon civarı yine hibe. Ne olur, hiç kimse bu milleti kandırdık demesin. Ne olur, hiç kimse attım ortaya bir şey bunlarla onu avlayacağım demesin. Bu millet hesabını gayet iyi bilir" dedi.

 Bakan Zeybekci, konuşmasının devamında CHP Denizli İl Başkanı Nuri Çavuşoğlu’nu da eleştirerek, "Söz söylerken, düzgün söylemek lazım. Ben söyledim, sözü attım ortaya, karıştırdım gittim dersen öncelikle, siyasete haksızlık etmiş oluruz. Bu millete haksızlık yapmış oluruz. 

Çıkacaksın bu şehirde bir siyasi partinin il başkanı olarak, tarımı mahvettiler, tarımı bitirdiler, tarımı öldürdüler, tarımda biz gelirsek işte şunu yapacağız, bunu yapacağız diyerek velveleye vereceksin. Sonra da tarımsal kırsal kalkınmaya başvuracaksın. Hibe almak en doğal hakkındır.

78 milyon vatandaşım gibi senin de hakkındır. Sen de bu devletin vatandaşısın. Yani asla sen bunu alamazsın demiyorum. Siyasete girip de elini eteğini çek demiyorum. Biz zaten iş dünyasının siyasete girmesini istiyoruz. Ülkenin tüm katmanların siyasette etkili olmasını istiyoruz. 

Ama sen kalkacaksın ve diyeceksin ki hükümete verip veriştireceksin, ağzına geleni söyleyeceksin, tarımı mahvettiniz diyeceksin. Ondan sonra kalkacaksın bir projeyle başvuracaksın, 584 bin lira hibe alacaksın. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. Söylediğin sözlerin nereye gidip geldiğini iyi bil” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER