banner249

Denizli Dalgıçlar Derneği ilk genel kurullarını yaptı

Denizli’de su altı sporlarına gönül veren bir topluluk, aletli veya serbest olarak suya dalma sporunu icra eden sporcuları bir araya getirmek üzere Denizli Dalgıçlar Derneği’ni kurdu.

Denizli Dalgıçlar Derneği ilk genel kurullarını yaptı
banner240

Derneğin öncelikli amaçları arasında su altı sporlarına ilgiyi arttırmak, deniz ve kıyı ve liman temizliği konusunda sosyal sorumluluk bilincini yükseltmek ve temizlik faaliyetleri düzenlemek bulunuyor. Bununla birlikte dernek, yurtiçi ve yurtdışında dalış organizasyonları düzenlemek, yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen organizasyonlara ve festivallere katılmak, üyeler arası birlik ve beraberliği sağlamayı amaçlıyor.

 

Dernek merkezinde Derneğin faaliyetlerinin tartışılıp oylanması ile başlayan 1.Olağan Genel Kurul’da, yönetim ve denetleme kurulları oy birliği ile seçildi. Denizli Dalgıçlar Derneği başkanlığına, Mimarlar Odası Denizli Şubesi XI.Dönem Yönetim Kurulu Sayman üyesi Mimar Murat Atılganoybirliği ile seçilirken, Yazılım Geliştirme Direktörü Hayati Güney başkan yardımcılığı, İnşaat Mühendisi Ibrahim Okyar ise Sayman üyelik görevlerine seçildiler. Makine Mühendisi Murat Erkmen ve Pamukkale Üniversitesinde görevli Nilüfer Uran da yönetim kuruluna seçilen diğer isimler oldular.

Yapılan genel kurulun ardından hazırlanan bildiride Dernek şu açıklamalarda bulundu: “Şehrimizde, profesyonel olarak dalış eğitimi veren kulüpler ve dalışı meslek olarak icra eden kurumların ardından dalışa gönül veren sporcular ilk kez bir dernek çatısı altında bir araya gelmiştir. Derneğimizin, henüz Kuruluş aşamasında 50’nin üzerinde üye sayısına ulaşması, oluşturmak istediğimiz sinerjinin küçük bir adımıdır. Doğa sporlarına artan ilgi ile şehrimizde pek çok su altı sporcusu bulunmaktadır.


 İlk yılımızda öncelikli hedefimiz üye sayımızı arttırıp, kıyı,liman ve deniz temizliği gibi sosyal sorumluluk projelerine imza atmak ve dalış organizasyonları düzenlemektir. Derneğimiz şu anda 2 ilçe belediye ile anlaşmak üzere olup, aynı zamanda "Turmepa" - Deniz Temiz Derneği ile Birlikte kıyı temizliği faaliyetlerinde bulunmak üzere temaslarını sürdürmektedir. İlgi duyan arkadaşları aramıza bekliyoruz. Güzel organizasyonlara ve özellikle sosyal sorumluluk projelerine imza atmak ümidi ile saygılarımızı sunarız.

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER