banner249

Ali Atlı’ya sevgi seli!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı’nın Mahalle buluşmaları kapsamında gittikleri ziyarette yoğun ilgiyle karşılandı.

Ali Atlı’ya sevgi seli!
banner240

Babadağ’da Derman belediyeciliği ile halkın yoğun sevgisi ile karşılanan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, mahalle buluşmalarını sürdürüyor. Buluşmalar kapsamında halkın istek ve taleplerini de dinleyen Ali Atlı, Babadağ’ı Denizli’nin yükselen yıldız ilçesi yapacaklarını kaydetti. 

ali-atli-sevgi-seli

Atlı, Bekirler Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde vefat eden merhume Aysel Kıvılcım adına düzenlenen hayır yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. 

ali-atli-sevgi-seli

Atlı’nın bir sonraki ziyareti ise 2. Geleneksel Bekirler Köyü Turnuvası final maçını vatandaşlarla beraber izledi. Başkan Atlı, dereceye giren takımları kutlayarak genç sporculara başarılar diledi. 

ali-atli-sevgi-seli

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı son olarak da Mollaahmet Mahallesi'nde Çarşamba günleri kurulan pazarı ziyaret vatandaşların sorunlarını dinledi. Atlı, pazaryerine yaptığı ziyarette şu ifadelere yer verdi, “Hizmetin en iyisine layık olan hemşerilerimiz ve esnaflarımızla sık sık bir araya geliyor, taleplere göre çözüm odaklı çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde her zaman halkımızın yanındayız.” 

ali-atli-sevgi-seli


 

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2023, 02:09

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER