banner249

Ak Parti'nin en genç kadın aday adayı

Ak Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Nurefşan Bozaba, “Cumhurbaşkanımızın gençliğe sorumluluk çağrısına cevap vererek Denizli’deki en genç milletvekilli aday adayı oldum” dedi.

Ak Parti'nin en genç kadın aday adayı
banner240

Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Aday Adayı Nurefşan Bozaba, parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile Denizli milletvekili aday adaylığını açıladı. Bozaba, İl Başkan Yardımcıları Şamil Çınar, Cevdet Çiftçi, Birtan Şahan’ın yanı sıra kabalık bir grup önünde aday adaylığını açıkladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Tanıtım ve Medya Başkanı Şamil Çınar, bayan aday adaylarının yoğunlukta olduğunu ifade ederek sürecin başarılı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti. Çınar’ın ardından konuşmaya başlayan Denizli Milletvekili Aday Adayı Bozaba, genç olmasının kendisini için bir avantaj olduğunu, gençlerin de karar merciinde yer alması gerektiğine inandığını söyledi. 1987 Denizli doğumlu olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Bozaba, “Babamın işi dolayısıyla ilkokulu Ankara’da, ortaokulu İzmir’de, Liseyi Memleketim olan Denizli’de tamamladım. Arapça Eğitimi için 2006-2007 yıllarında Sudan Afrika Üniversitesi Dil Bölümünde Arapça Eğitimi gördüm. 2007-2012 yıllarında Lefke Avrupa Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinde İngilizce İç Mimarlık Bölümünde eğitimimi tamamladım. Yurtdışı ve yurtiçinde özel sektörde iç mimar olarak çalıştım. Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde ve Pamukkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görev aldım. Belediyede çalıştığım dönemlerde Belediye Başkanlarım Sayın Osman Zolan, Sayın Hüseyin Gürlesin ve Başkan Yardımcılarım önderliğinde çeşitli mahallelerde toplum refahını artıran projelerde sorumluluk aldım” dedi. 


AK PARTİ İLE NASIL TANIŞTI

AK Parti ile tanışma sürecini anlatan Bozaba, “Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın 2006 yılında yaptığı Sudan ziyareti ile başlamış olup Hanımefendi Emine Erdoğan’ı ağırlama ekibinde bulundum. Ailemdeki büyüklerin AK Parti siyasetinde bulunması ve partimize hizmet etmeleri nedeniyle bugün burada açıklayacağım milletvekili aday adaylığımda şahsıma büyük heyecan ve destek vermiştir. Belediye Başkanlarım Osman Zolan ve Hüseyin Gürlesin ile devam ettirdiğim Denizli’ye hizmet heyecanını halkımızla beraber yaşayıp AK Parti saflarında daha ileriye götürmek istiyorum. Yüksek sorumluluk gerektiren okul ve iş hayatımdaki başarı ve azmimle bu gücü kendimde buluyorum.

BİZLER KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ

“AK Parti sayesinde Türkiye’nin gücünü ve büyümesini zaman zaman takip ettim ve bir gün AK parti çatısı altında hizmet etme heyecanını hep yaşadım” diyerek açıklamasını sürdüren Bozaba, “Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan “Bizler koltuk sevdalısı değiliz. Zamanı geldiğinde yerlerimizi gençlere bırakmasını biliriz. Biz gençlere önem veriyoruz ve onların önünü açmak için çalışıyoruz. Gelmiş geçmiş en genç milletvekilleri bizim dönemimizde yer aldı. Türkiye tarihinde kimse bizim kadar gençlere güvenmedi. Biz milletvekili olma yaşını bu yüzden 25e çekerek sizlere olan güvenimizi gösterdik. Tarihe bakarsanız 13 yaşında sultan olan, 15 yaşında kumandan olan, 17 yaşında fatih olanları görebilirsiniz. Tıpkı atalarınız gibi sizler de tarihi değiştirebilirsiniz. “ demiştir. Bu nedenle Cumhurbaşkanımızın Gençliğe sorumluluk çağrısına cevap vererek Denizli’deki en genç Milletvekilli aday adayıyım” şeklinde konuştu. Birtan Şahan da Nurefşan Bozaba’ya çıktığı yolda başarı diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER